Libnet.ro
UNICEF

13:30

Stere Halep: Simona va cstiga mai multe Grand Slam-uri, azi a spart gheata

Hotnews Hotnews,
 Stere Halep: Simona va cstiga mai multe Grand Slam-uri, azi a spart gheata

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sambata, ca fiica sa va castiga mai multe Grand Slam-uri dupa ce a reusit sa sparga geheata si s-a impus la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

VIDEO Rupere de nori in Prahova. Un barbat si patru masini au fost luate de viitura, iar mai multe case au fost inundate

O ploaie torentiala care a durat mai bine de o ora a provocat pagube in mai multe localitati din judetul Prahova. Un barbat si mai multe masini au fost luate de viitura, iar mai multe gospodarii si drumuri au fost inundate.

Un barbat urmarit de politisti n Capitala s-a aruncat n rul Dmbovita; el are mai multe condamnari pentru furturi si fusese eliberat din penitenciar n aprilie

Un tanar aflat la volanul unei masini care a refuzat sa opreasca la semnalale politistilor, in zona targului Vitan din Capitala, a fost prins dupa ce agentii au tras focuri de arma, iar in timpul urmaririi el a abandonat autoturismul si a sarit in raul Dambovita, reusind sa iasa pe celalalt mal, potrivit News. ro. Surse judiciare spun ca barbatul, care are mai multe condamnari pentru furt, fusese eliberat din penitenciar in luna aprilie.

Un barbat urmarit de politisti in Capitala s-a aruncat in raul Dambovita; el are mai multe condamnari pentru furturi si fusese eliberat din penitenciar in aprilie

Un tanar aflat la volanul unei masini care a refuzat sa opreasca la semnalale politistilor, in zona targului Vitan din Capitala, a fost prins dupa ce agentii au tras focuri de arma, iar in timpul urmaririi el a abandonat autoturismul si a sarit in raul Dambovita, reusind sa iasa pe celalalt mal. Surse judiciare spun ca barbatul, care are mai multe condamnari pentru furt, fusese eliberat din penitenciar in luna aprilie.

Iasi: Mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce o masina a patruns pe contrasens si a intrat ntr-un microbuz

Mai multe persoane au ajuns vineri la spital, dupa ce o masina a patruns pe contrasens, in comuna ieseana Bivolari, si a intrat in coliziune cu un microbuz in care se aflau zece elevi, relateaza Agerpres.

Perchezitii la persoane banuite de pescuit ilegal. Au fost confiscate mai multe plase de pescuit monofilament

Politistii braileni au efectuat noua perchezitii domiciliare la mai multe persoane din localitatea Gropeni, despre care aveau informatii ca detinut plase pescaresti fara autorizatie, dar si alte bunuri obtinute din comiterea de fapte penale.

Cod galben de ploi torentiale si furtuni in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla joi sub Cod galben de ploi si vijelii, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

Autostrazile spre Moldova: Ce termene si-a asumat Compania de Drumuri dupa ce a discutat cu mai multe asociatii civice

Compania de Drumuri ar fi promis ca pana spre finalul anului va demara procedurile de licitatie pentru actualizarea studiilor de fezabilitate pentru autostrada A8 Targu Mures - Ditrau - Targu Neamt - Iasi, in urma unor discutii purtate cu mai multe asociatii civice ce militeaza pentru demararea proiectelor de infrastructura spre Moldova. Pentru A7 pe axa nord-sud, unde licitatiile pentru proiectare au fost lansate inca din 2016, pozitia oficiala a companiei de drumuri este ca in luna iulie 2018, citam, exista sanse sa avem anuntati castigatorii, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

Peste 900 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 993 locuri de munca vacante, cele mai multe in Austria, in domeniul hotelier.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2681 seconds )