Libnet.ro
UNICEF

08:00

Steven van Groningen s-a retras din Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Steven van Groningen s-a retras din Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei

Steven van Groningen, presedintele executiv al Raiffeisen Bank Romania, s-a retras din Colegiul Consultativ al Consiliul Concurentei, conform unor surse apropiate situatiei. Potrivit informatiilor, Steven van Groningen si-a manifestat de mai mult timp dorinta de a se retrage din Colegiul Consultativ al institutiei, iar mandatul domniei sale ar fi urmat sa expire, oricum, in cateva luni. continuă pe Ziarul Bursa

Steven van Groningen, CEO Raiffeisen: Daca ne uitam la ce s-a intamplat cu creditele in franci elvetieni, nu pot sa spun ca a fost un episod fericit, dar pentru asta am platit si am contribuit cu destui bani la solutiile celor care care aveau nevoie de s

Daca ne uitam la ce s-a intamplat in realitate, nu pot sa spun ca a fost un episod fericit, dar pentru asta am platit, pentru asta am contribuit cu destui bani la solutiile pentru cei care aveau nevoie de solutii. Cei 5. 500 care au ramas sunt cazuri pe care le cunoastem foarte bine. Vedem veniturile lor, vedem situatiile lor financiare. Sunt oameni care lucreaza in sectorul bancar care au luat credite in chf de la noi pentru ca banca la are lucrau ei nu le dadeau, si care acum vin sa spuna ca eu nu au inteles cat de riscanta e moneda respectiva. Pot sa va dau multe asemenea cazuri!, a spus vineri seful Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, la o intalnire cu presa pe tema E timpul sa punem responsabilitatea in lumina, cu ocazia lansarii unei noi campanii de imagine si a rezultatelor studiului sociologic cu tema Romania Responsabila.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

Veste trista pentru toti romanii. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

Calificata in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a trebuit sa se retraga din turneu din cauza unei accidentari la picior. Dupa ce a efectuat un RMN, rezultatele au aratat ca jucatoarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )