Libnet.ro
UNICEF

17:30

Stiai ca mai multe mancaruri indragite au fost inventate din greseala? Vezi aici care sunt

B1 B1,
Stiai ca mai multe mancaruri indragite au fost inventate din greseala? Vezi aici care sunt

Desi pare greu de crezut, unele dintre cele mai populare mancaruri si bauturi din lume au fost inventate din greseala. Nu a fost niciun bucatar care sa se straduiasca sa le creeze, nu a muncit nimeni zi. continuă pe B1

Zeci de copaci au fost smulsi din pamant, in Bucuresti, iar mai multe masini au fost avariate. Un sofer de taxi a fost trimis la spital. Codul galben de vant a fost prelungit pana la ora 23.00

Sapte copaci au cazut pe mai multe masini, iar un panou s-a desprins de pe fatada unui bloc din Capitala, din cauza vantului puternic din ultimele ore, a anuntat, marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Alerta in Elvetia. Mai multe persoane au fost atacate cu toporul pe strada. Cine este agresorul

Panica intr-o comuna din estul Elvetiei. Mai multi oameni au fost raniti de un adolescent care i-a atacat cu un topor in plina strada, relateaza telegraph. co. uk. Nu se cunoaste, deocamdata,.

Scandal in lumea modei! Fotograful unor reviste celebre a fost acuzat de abuz sexual de mai multe modele

Scandal sexual si in lumea modei! Fotograful Terry Richardson a fost acuzat de hartuire sexuala de mai multe modele internationale. Fotograful in varsta de 52 de ani, care colabora cu grupul Co.

Acvila Arlie a ajuns la finalul misiunii stiintifice: emitatorul cu care a fost echipata transmite de mai multe zile din acelasi loc

Emitatorul satelitar cu care a fost echipata acvila tipatoare Arile transmite de mai multe zile din aceeasi locatie, undeva in savana din sudul Sudanului de Sud, in apropiere de granita cu Uganda, din rezervatia naturala Kidepo, anunta Societatea Ornitologica Romana. In aceasta situatie exista doua posibilitati, fie pasarea a murit, fie emitatorul a cazut.

Iohannis: Viitorul buget european trebuie sa evite abordarile care ar favoriza o Europa cu mai multe viteze / Aderarea la zona euro, un demers esential

Romania doreste ca politica de coeziune sa pastreze un rol central in arhitectura viitorului buget european post-2020, care trebuie sa contribuie la adancirea procesului de integrare si la evitarea unor abordari divizate care ar favoriza o Europa cu mai multe viteze, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana: de la coeziune la convergenta, organizata de BNR.

Caz socant in Prahova. Un tanar si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de topor, insa ce a urmat intrece orice imaginatie-VIDEO

Crima infioratoare in Prahova. Un tanar de 17 ani din localitatea Pacureti este suspectat ca si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de topor. Pentru a ascunde urmele crimei, baiatul i-a cusut.

Cod galben de vant puternic si ploi in mai multe judete, pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti seara mai multe atentionari de tip nowcasting anuntand cod galben de ploi si intensificari ale vantului in mai multe judete din sudul si vestul tarii, avertizari valabile pana la miezul noptii.

Alerta de la meteo. Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod galben pentru mai multe judete ale tarii si pentru municipiul Bucuresti. in intervalele semnalate, vantul va bate puternic. COD : GALBEN Data emiterii : 24-10-2017 ora 14.

Zeci de copaci cazuti peste masini in Bucuresti. Cod galben de vant in Capitala si in mai multe judete ale tarii!

ANM a emis Cod galben pentru mai multe judete ale tarii si pentru municipiul Bucuresti. in intervalele semnalate, vantul va bate puternic. COD : GALBEN Data emiterii : 24-10-2017 ora 14.

Steven Seagal, noua tinta a acuzatiilor de hartuire sexuala: ce propuneri facea si inregistrarea in care actorul e surprins jignind mai multe jurnaliste

Steven Seagal este noua tinta a acuzatiilor de hartuire sexuala, dupa ce jurnalista TV Lisa Guerrero si actrita Rae Dawn au dezvaluit ca actorul le-a invitat la resedinta sa, respectiv la hotel pentru o auditie privata. De asemenea, intr-o inregistrare audio, starul este auzit jignind mai multe jurnaliste, in momentul unui interviu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )