Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu stiam cat e de GREU... Andreea Marin a RECUNOSCUT TOTUL: Din pacate, este vorba despre...

B1 B1,
Nu stiam cat e de GREU... Andreea Marin a RECUNOSCUT TOTUL: Din pacate, este vorba despre...

Andreea Marin a fost coplesita de emotii pentru ca fiica sa a participat la un concurs de cultura generala, organizat la Barcelona. Nu stiam cat e de greu pentru un parinte sa traiasca emotiile. continuă pe B1

Este vorba de cinci, sase operatii... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

In urma cu cateva luni, Andreea Marin a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Acolo, Andreea a intalnit-o pe una dintre victimele acestei boli grave. Cum vedeta a mers cu o peruca pe .

Andreea Marin, aparitie SOCANTA: De ce a fost obligata sa poate o masca neagra din dantela...

Andreea Marin a fost in aceasta vara in Venetia, vedeta alegand o tinuta de culoare neagra si a purtat o masca din dantela de culoare neagra. Aceasta a publicat pe retelele de socializare imagini din.

Andreea Marin, SEXY la piscina! A intors privirile TUTUROR! (FOTO)

Andreea Marin s-a pozat sexy la piscina! Frumoasa bruneta se antreneaza intens si are o silueta de invidiat! De altfel, in fotografie i se si vad picioarele bine lucrate la sala. africa.

Andreea Marin, oficial tanara si nelinistita: Diva s-a hotarat sa faca publice pozele cu ea dezbracata... (FOTO)

Andreea Marin a publicat, pe pagina sa de Facebook, o imagine din tinerete, in care apare aproape goala, doar cu o coronita din flori pe post de sutien. Dintr-o alta vara. Ma simt la fel. Tanara si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )