Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce stim cert despre noul coronavirus la sase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decat virusul gripal

Adevărul Adevărul,
Ce stim cert despre noul coronavirus la sase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decat virusul gripal

Considerat la inceput un virus respirator obisnuit, SARS-CoV-2 s-a dovedit a fi mult mai periculos decat fusese estimat initial de catre specialisti. Mai ales pentru pacientii cu boli cronice. Acum, COVID-19 are peste 30 de simptome identificate si inca multe secrete. continuă pe Adevărul

Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza! Cine transmite turneul WTA de la Praga

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

Cine transmite la TV turneul WTA de la Praga! Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza!

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

1.145 de noi imbolnaviri si 41 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 458 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 61. 768 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1 145 de noi imbolnaviri din 13. 353 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 700 de decese, din care 41 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 458.

Cinci milioane de americani au fost infectati cu noul coronavirus, un sfert din totalul mondial

Mai mult de 5 milioane de americani au fost infectati cu noul coronavirus de la inceputul epidemiei in Statele Unite, acest numar reprezentand un sfert din totalul inregistrat pe glob.

Sibiu: 23 de angajati de la o fabrica de confectii, infectati cu noul coronavirus

Prefectura Sibiu a anuntat sambata ca 23 de de angajati de la o fabrica de confectii au fost infectati cu noul coronavirus, fiind demarata o ancheta epidemiologica.

FOTO Zeci de copii din Buzau, invatati de doi farmacisti cum sa se apere de noul coronavirus

Peste 30 de scolari din Buzau au aflat de la doi farmacisti cum sa tina departe de ei noul coronavirus, in cadrul unei lectii deschise organizata joi in Parcul Marghiloman. Organizatorii le-au oferit copiilor materiale informative cu privire la spalatul corect pe maini, igiena personala si purtarea mastii.

Sindicatul Europol: Seful Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia si doi agenti de politie au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus

Sindicatul Europol anunta ca seful Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia si doi agenti de politie din cadrul turelor serviciu au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus, iar cel putin 11 agenti de politie din cadrul acestei subunitati sunt trimisi in izolare la domiciliu. Ei mentioneaza ca acolo sunt delegati politisti de frontiera din Mehedinti, iar acest lucru creste riscul raspandirii coronavirusului.

Cati gardieni s-au infectat cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei - Adminitratia Penitenciarelor

Un numar de 108 de politisti de penitenciare s-au infectat cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei, potrivit Administratiei Nationale a Peniteciarelor ANP). Dintre acestia, 55 s-au vindecat.

1345 de noi imbolnaviri si 45 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 458 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 57 895 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1345 de noi imbolnaviri din 24 147 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 432 de decese, din care 45 in ultimele 24 de ore. 28 992 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 458.

Claudiu Keseru, testat pozitiv cu noul coronavirus

Atacantul nationalei Romaniei Claudiu Keseru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, joi, clubul sau, Ludogorets Razgrad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )