Libnet.ro
UNICEF

01:05

STING are probleme serioase de SANATATE. Decizia RADICALA luata la recomandarea medicilor (FOTO)

B1 B1,
STING are probleme serioase de SANATATE. Decizia RADICALA luata la recomandarea medicilor (FOTO)

Sting are probleme serioase de sanatate. Solistul britanic, in varsta de 67 de ani, a fost nevoit sa-si anuleze concertul de luni seara de la Gent, Belgia. continuă pe B1

Sting are probleme de sanatate si si-a anulat un concert in Belgia

Solistul britanic Sting, in varsta de 67 de ani, si-a anulat un concert pe care urma sa-l sustina luni seara in Belgia, la Gent, iar decizia a fost luata la solicitarea medicilor, potrivit anuntului postat pe contul de Twitter al artistului.

Viorica Dancila taie in carne vie. Decizia radicala luata de premier

Viorica Dancila taie in carne vie si ia la verificat toate ministerele. De luni, toate detasarile de personal din societatile comerciele in ministere vor fi analizate, de asemenea vor fi verificate si.

Decizia definitiva luata de Leonard Doroftei. Si-a luat familia si a plecat din tara, dezamagit de dispretul statului roman la adresa lui

Romania isi goneste, rand pe rand, campionii! Asta se poate spune dupa ce Leonard Doroftei nu a mai putut sa faca fata presiunii in conflictul cu Primaria Ploiesti si a decis sa plece din tara. Mosu si-a facut bagajele, si-a luat familia si a lasat in urma Romania pentru a se stabili definitiv in Canada.

HOROSCOP. Zodia care va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana. Ai mare grija!

Fecioara este zodia care va avea probleme de sanatate in saptamana 8-14 iulie. Mercur este si guvernatorul vostru, doar ca Mercur in Leu reactiveaza casa a 12-a, a re.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )