Libnet.ro
UNICEF

16:45

STIREA TRISTA a zilei! LACRIMI pentru marele actor FLORIN PIERSIC! Tocmai s-a intamplat!

B1 B1,
STIREA TRISTA a zilei! LACRIMI pentru marele actor FLORIN PIERSIC! Tocmai s-a intamplat!

Florin Piersic a ajuns de urgenta la spital! SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSA iN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VAZUT CE NU TREBUIA GALERIE FOTO) Marele actor a fost surprins, zilele. continuă pe B1

ULTIMUL MESAJ al marelui actor FLORIN PIERSIC. Toata Romania, in LACRIMI! Va iubesc dragii mei

Celebrul actor Florin Piersic, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, a ajuns, de curand, la spital, pentru un control. Marele actor a scrispe Facebook un mesaj extrem de emotionant, la 112 ani.

ULTIMELE IMAGINI cu marele actor FLORIN PIERSIC! Lacrimi in teatrul romanesc (FOTO)

Florin Piersic a ajuns la spital! SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSA iN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VAZUT CE NU TREBUIA GALERIE FOTO) Marele actor a fost surprins, zilele trecute, la o.

Termenul dat de Curtea Constitutionala pentru sesizarea lui Florin Iordache privind completurile specializate in coruptie / Dragnea vrea sa scape de condamnarea la inchisoare invocand exact acest motiv

Curtea Constitutionala a stabilit pentru 2 aprilie termenul pana la care Parlamentul si inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa trimite Curtii punctele de vedere in privinta completurilor specializate in fapte de coruptie. Presedinte al Camerei Deputatilor pentru o saptamana in locul lui Liviu Dragnea, Florin Iordache a sesizat Curtea Constitutionala in privinta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Curtea Suprema in cazul completurilor specializate de la instanta suprema.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )