Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stirea zilei pentru acesti romani care stau la bloc. Acum trebuie sa scoata bani multi din buzunar

Playtech Playtech,
Stirea zilei pentru acesti romani care stau la bloc. Acum trebuie sa scoata bani multi din buzunar

S-a ajuns in punctul in care problemele statului la bloc au ajuns la un nivel aproape absurd. De data asta vorbim de aproape 1,8 miliarde de euro necesare. Cladirile ar trebui sa fie mai. continuă pe Playtech

Se dau cate 2.500 de lei pentru acesti romani angajati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele si cum se dau banii

Perioada aceasta din 2020 a dus lumea in cel mai mare experiment: munca de la distanta. Acum, Guvernul vrea sa ofere un ajutor pentru angajatii care muncesc de la distanta. Potrivit planului.

Schimbare importanta pentru romanii care stau la bloc. Legea a fost aprobata

Lege aprobata: inchiderea balcoanelor de la parter se va putea face dupa noi reguli. Documentatia acestui fapt va contine un acord primit din partea asociatiei de proprietari, nu a vecinilor, cum era pana acum. Momentan, proiectul de lege nu se aplica. E nevoie de publicarea lui in Monitorul Oficial. Schimbare pentru romanii care stau la .

Pensii 2020. Ce ii asteapta pe acesti romani la pensie, dupa 20 de ani de munca

Grupa de varsta 65+ ocupa locul opt in UE in ceea ce priveste riscul de saracie, dar Romania se afla pe primul loc in UE la riscul de saracie la grupa de varsta 16-64 de ani, potrivit Eurostat. Pozitionarea tarii noastre printre primele locuri ale clasamentului ar putea sa-i infatiseze pe varstnici sub nivelul marii, .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Umilinta totala pentru Dacia! Anuntul care arunca totul in aer

Dacia, Renault si Nissan trec printr-un moment dificil, dupa ce fostul lor lider da de pamant cu cifrele de afaceri. Chiar daca acuzatiile vin din partea lui Carlos Ghosn, acuzat la randul sau de fapte ilicite, declaratiile au destul de multa greutate. Dacia, umilita public de fostul director Omul de afaceri a acordat un interviu .

Romani care au platit bani grei pentru un loc de munca in Germania, terorizati si bagati in spital de mafioti rusi: Ne-au amenintat ca ne zboara creierii daca nu ne ducem la munca

Din cauza saraciei din tara, din ce in ce mai multi romani accepta sa munceasca orice, oriunde si in orice conditii in vestul Europei. Asta s-a intamplat recent cu un grup de 15 romani din Sibiu, care au platit unei firme din Targu-Jiu, judetul Gorj, cate 450 de euro pentru a ajunge la munca in Germania. Ei au fost batuti si terorizati de rusi pentru a continua sa mearga la munca, desi nu au forme legale si nu au fost platiti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )