Libnet.ro
UNICEF

18:45

Stirile Pro TV: Reactia unui iesean participant la mitingul anti-PSD: in imagine, umilinta suprema

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV: Reactia unui iesean participant la mitingul anti-PSD: in imagine, umilinta suprema

Un iesean care a protestat joi fata de liderii PSD adunati la mitingul electoral din inima Moldovei a publicat pe Facebook un mesaj care s-a viralizat. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: VIDEO. Reactia unui lunetist care a supravegheat Piata Mare din Sibiu, la summitul UE

Pentru o zi, Sibiul a fost cel mai sigur oras din Europa. Forte impresionante de securitate au supravegheat zona centrala, acolo unde a fost concentrata timp de cateva ore elita politica europeana.

Mesajul ravasitor al unui iesean care a participat la mitingul anti-PSD: N-am vazut in viata mea atata saracie adunata la un loc

Participantii la protestul anti-PSD care a avut loc la Iasi joi, 9 mai, au fost criticati in unele medii din cauza atitudinii pe care au manifestat-o fata de oamenii adusi la mitingul electoral social-democrat.

Brigitte Sfat, eliminata de la Ferma! inlaturata din show-ul de la PRO TV de rivala Otniela

Brigitte Sfat a fost eliminata de la Ferma chiar de catre rivala sa, Otniela Sandu. A fost al patrulea duel prin care a trecut Brigitte, care s-a vazut nevoita sa il lase pe Florin Pastrama in show-ul de la Pro TV alaturi de Otniela, fata de care acesta are o afinitate inca de la inceputul [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )