Libnet.ro
UNICEF

09:15

Stirile ProTV: Amenda primita de un barbat din Galati, care a injurat politistii pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Amenda primita de un barbat din Galati, care a injurat politistii pe Facebook

Din spatele tastaturii si al monitorului, unele persoane au impresia ca pot spune absolut orice si pot insulta pe oricine. Cu acest lucru nu sunt de acord politistii locali din Galati, asa ca i-au aplicat amenda maxima unui barbat care i-a jignit si le-a amenintat familiile pe o retea sociala. continuă pe Hotnews

Incendiu puternic la un restaurant din Galati

Un restaurant cunoscut din Galati a fost cuprins de flacari marti noapte, localul arzand in intregim.

Iohannis a promulgat legea privind votul din diaspora, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta: Cer Guvernului sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Cotroceni, ca promulga legea privind votul din diaspora, care ar trebui sa le asigure romanilor din strainatate dreptul de vot, fara a mai astepta ore in sir la coada. El a cerut ministerelor de Interne, Externe si Autoritatii Electorale Permanente sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta.

Stirile ProTV: Comoara ascunsa in debaralele romanilor. Valoreaza in total 800 de milioane de euro

Casele romanilor sunt pline de lucruri pe care nu le folosesc, dar nici nu se indura sa renunte la ele. 8 din 10 persoane pastreaza in locuinta obiecte care aduna praf.

Stirile ProTV: Titularizare 2019. Notele anunta o generatie slaba. Explicatia unei tinere cu 5 pe linie

12 aspiranti la titlul de profesor au luat, la examenul de titularizare, 1 curat! Cu alte cuvinte nu au fost in stare sa rezolve niciun subiect, timp de 4 ore. Practic, dupa doi ani in care notele au fost tot mai bune, de aceasta data se pregateste sa ajunga la catedra o generatie slab pregatita.

Stirile ProTV: Dancila nu i-a anuntat pe chinezi cu privire la Comarnic-Brasov. Reactia lor cand au aflat

Autostrada Comarnic-Brasov, aflata mereu in stadiul de proiect, sufera un nou esec rusinos, al 4-lea. Reprezentantii consortiului chinez, cu care Romania era in negocieri, recunosc ca au aflat din presa despre renuntarea la parteneriat.

Barbat amendat dupa ce a injurat si a adresat expresii jignitoare si calomnioase unor politistii locali pe o retea de socializare

Un barbat din Galati s-a ales cu o amenda usturatoare dupa ce si-a varsat nervii pe politistii locali, facandu-i in toate felurile pe Facebook.

Stirile ProTV: Comoara veche de 500 de ani, descoperita intacta, in Marea Baltica. VIDEO

O epava veche de cinci secole a fost descoperita intacta pe fundul Marii Baltice, de unde a fost si recuperata de o echipa de arheologi amrini din partea Universitatii Southampton.

Stirile ProTV: Romanii, dezamagiti de concertul Bon Jovi: Nu il mai tine vocea. Reactia starului. VIDEO

Jon Bon Jovi, indragitul star rock al anilor 90, a concertat din nou la Bucuresti. Peste 50. 000 de fani au umplut Piata Constitutiei si au cantat impreuna cu artistul lor preferat cele mai cunoscute melodii, insa nu toti cei prezenti au fost impresionati de prestatia lui.

Incendiu puternic la un restaurant din Galati. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Un numar de 38 de persoane au fost evacuate, doua ajungand la spital, in urma unui incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti la un restaurant din centrul municipiului resedinta, care este lipit de un.

Spitalul Universitar - primul din Bucuresti care va avea heliport, in aceasta toamna. Spitalul mai are un heliport din 2002, dar e folosit ca parcare pentru angajati

Spitalul Universitar din Bucuresti va avea un nou heliport ce ar urma sa fie gata la finalul lunii august si sa fie pus in functiune in aceasta toamna. Existenta noului heliport ar urma sa scurteze cu minimum 30 de minute intervalul de timp in care unii dintre pacientii critici sunt preluati de spital, spun reprezentantii unitatii medicale. Interesant este ca Spitalul Universitar are un heliport inca din anul 2002, insa din cauza ca a fost construit prea aproape de strada si nu mai are autorizatie, el functioneaza ca parcare pentru angajatii spitalului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )