Libnet.ro
UNICEF

06:00

Stirile ProTV: Un baiat de 14 ani e in moarte cerebrala dupa ce a fost batut pe strada. Mesajul sfidator al agresorului

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un baiat de 14 ani e in moarte cerebrala dupa ce a fost batut pe strada. Mesajul sfidator al agresorului

Doi parinti din Mangalia fac un apel disperat catre noi toti. Oamenii incearca sa isi salveze copilul si sa il trateze intr-o clinica din strainatate. continuă pe Hotnews

Un baiat de 14 ani este in moarte cerebrala dupa ce a fost batut. Agresorul sau posteaza mesaje pe Facebook: Asta e telefonu lu tata ca al meu e la politie. Va pwp pe toti

Andrei Ivan, un baiat de 14 ani din Mangalia, este in moarte cerebrala la spitalul din Constanta dupa ce a fost batut de un practicant al sporturilor de contact. in acest timp, agresorul, care se afla in arest la domiciliu, posteaza mesaje pe Facebook.

Adolescent din Mangalia, in coma dupa o bataie. Scandalul, surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Au aparut imagini teribile cu atacul deosebit de grav asupra unui copil din Mangalia. De la o disputa inceputa pe Facebook, un baiat de 14 ani a fost pur si simplu calcat in picioare si a ajuns in coma la spital.

Minora de 14 ani, data disparuta de doua zile, gasita acasa la iubit

O minora in varsta de 14 ani de zile disparuta din comuna Uzunu, judetul Giurgiu a fost gasita de politisti, dupa doua zile, in localitatea Hulubesti, judetul Giurgiu.

Stirile ProTV: Spalatorul de vase cu voce de aur, care a primit Golden Buzz la Romanii au talent. A trait pana la 18 ani in orfelinate

Vineri seara, Erno Varga a impresionat o tara intreaga cu momentul sau pe scena Romanii au talent, obtinand primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

Stirile ProTV: Alerta la Casa Alba, dupa ce un barbat a amenintat ca il asasineaza pe Donald Trump

Un barbat din Florida, Statele Unite, inarmat cu un cutit, a fost arestat in apropiere de Casa Alba, dupa ce a amenintat ca il va ucide pe Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )