Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Cine este barbatul ingropat pentru totdeauna sub reactorul 4 de la Cernobil. FOTO

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cine este barbatul ingropat pentru totdeauna sub reactorul 4 de la Cernobil. FOTO

O poveste mai putin cunoscuta a captat interes in urma miniseriei devenita fenomen - Cernobil. Un mecanic ucrainean este singurul angajat al Centralei Nucleare de la Cernobil, care a murit imediat dupa explozie, direct in cea de-a patra unitate. continuă pe Hotnews

FOTO Cine este barbatul ingropat sub reactorul 4 de la Cernobil

Tragedia nucleara de la Cernobil, produsa pe 26 aprilie 1986, a revenit in actualitate datorita serialului cu acelasi nume difuzat recent de HBO. Una dintre victimele acestei catastrofe apare mentionata la final, cu o fotografie a sa. Este vorba de Valeri Hodemciuk.

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

Cine este femeia cu care Radu Mazare se va casatori in spatele gratiilor

Radu Mazare a anuntat, in urma cu cateva zile, ca se va casatori in inchisoare. Iubita sa, care urmeaza sa-i fie sotie, a stat alaturi de fostul primar al Constantei aproximativ 15 ani. Iubita lui Radu Mazare, cea care urmeaza sa-i devina sotie, se numeste Roxana Mihalache. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 15 ani, [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Stirile ProTV: Avertisment privind viitorul omenirii: Pregatiti-va pentru epidemiile mortale

Omenirea intra intr-o noua faza, in care epidemiile mortale, precum Ebola8291;, vor deveni ceva normal. Este avertismentul lansat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, care spune ca tarile si institutiile de sanatate trebuie sa se pregateasca.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la prezidentiale

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidentiale din partea Partidului Puterii Umaniste este consilier de stat pentru mediul de afaceri in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila. Avand un.

Cine este Roxana Minzatu, noul ministru al Fondurilor Europene

Roxana Minzatu este licentiata in stiinte politice in limba engleza. Din decembrie 2016, este deputat de Brasov in Parlamentul Romaniei. Este specializata in atragerea de fonduri europene nerambu.

Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )