Libnet.ro
UNICEF

16:30

Stirile ProTV: CTP, despre victoria Simonei la Wimbledon: Una dintre marile zile ale sportului romanesc

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: CTP, despre victoria Simonei la Wimbledon: Una dintre marile zile ale sportului romanesc

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Stirile ProTV performanta istorica a Simonei Halep, prima romanca care a castigat Wimbledon. continuă pe Hotnews

C.T. Popescu, asa cum nu l-am auzit vreodata. Ce spune despre performanta Simonei Halep la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep din semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon. Numarul 7 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat pentru prima data in cariera in finala turneului de la Londra. CTP: Simona a jucat alt tenis, a atacat si cand nu a avut ocazia Jurnalistul .

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

DANCILA, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

IOHANNIS, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

FOTO VIDEO Val de mesaje pe retelele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Azi ne-ai facut din nou sa ne-ntrebam daca te meritam - HC Dobrogea Sud

Simona Halep s-a impus sambata la Wimbledon dupa o evolutie de exceptie in fata Serenei Williams, cea care a triumfat de sapte ori pe iarba londoneza de-a lungul carierei. A fost 6-2, 6-2 pentru jucatoarea noastra, dupa doar 55 de minute de joc. Performanta Simonei a atras o multime de mesaje pe retelele sociale. Nadia Comaneci, Horia Tecau, echipele de fotbal FC Viitorul, CFR Cluj sau echipele de handbal HC Dobrogea Sud Constanta si CSM Bucuresti au felicitat-o pe noua campioana de la Wimbledon.

Ion Tiriac, declaratie-surpriza dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca nu face asta!

Simona Halep a castigat titlul la Wimbledon, l-a facut fericit si pe Ion Tiriac, dar omul de afaceri mai are asteptari de la ea. ,Are un talent iesit din comun. Reverul cu doua maini in lungul.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Cum a reactionat presa internationala la calificarea primei romance intr-o finala la Wimbledon

Publicatiile din intreaga lume au scris la superlativ despre victoria Simonei Halep in semifinala cu Elina Svitolina, 6-3, 6-1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )