Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Cum a avut loc jaful din Constanta. Prada este uriasa - animatie grafica

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cum a avut loc jaful din Constanta. Prada este uriasa - animatie grafica

Infractorii romani sunt din ce in ce mai inventivi, dovada ca la Constanta, indivizi inca necunoscuti, au escalat un centru comercial, au taiat acoperisul, si au coborat in rapel, intr-o casa de schimb valutar, de unde au furat 160 de mii de euro. continuă pe Hotnews

FOTO Unde au avut loc violentele din Piata Constitutiei - in centrul Capitalei, in apropierea sediilor unor institutii de forta ale statului roman

Un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui conflict violent declansat duminica noaptea de doua bande rivale in Piata Constitutiei, un punct central al Capitalei, exact in fata Palatului Parlamentului si in imediata apropiere a unor sedii de institutii importante ale statului precum Parchetul General, Ministerul Justitiei sau SRI. Totodata in zona se afla si sediul Politiei Locale Bucuresti. Detalii despre barbatul ucis in conflictul cu bate si sabii din fata Parlamentului.

Stirile ProTV: Concurenta acerba la Universitatea de Medicina si Farmacie. Studentii sunt atrasi de salarii

Salariile medicilor in crestere si siguranta unui loc de munca nobil, la noi sau in strainatate, ii conving pe tot mai multi tineri sa aleaga medicina.

Stirile ProTV: Oprisan a atacat Romania, te iubesc in sedinta CJ Vrancea: Pacat! V-ati facut de ras!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a aratat deranjat, luni, de emisiunea Romania, te iubesc in care s-a vorbit despre saracia si lipsurile din judetul pe care il conduce.

Stirile ProTV: Abuzurile din caminele de batrani. Marturia unei femei care si-a pierdut mama intr-un azi

Inspectorul Pro. in Romania, un camin de batrani din doua functioneaza ilegal, potrivit autoritatilor. Din pacate, cei care sunt nevoiti sa-si interneze rudele in astfel de locuri nu stiu asta, si mai mult decat atat, platesc sume considerabile.

Imagini de la bataia cu bate din Piata Constitutiei, in urma careia un barbat a murit VIDEO

O bataie cu bate si sabii a avut loc, duminica seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti. inregistrarea realizata de un sofer a surprins momentul violentelor, in urma carora un barbat a murit si un altul a fost grav ranit.

VIDEO Turcana - Regina muntilor. Cea mai mare sarbatoare a crescatorilor de oi a avut loc la poalele cetatilor dacice

Mii de oameni au venit duminica la sarbatoarea oierilor din Muntii Orastiei Turcana - Regina Muntilor. Targul de la poalele cetatilor dacice a ajuns la cea de-a cincisprezecea editie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )