Libnet.ro
UNICEF

22:15

Stirile ProTV: Descoperire istorica n Marea Neagra. Submarin din flota trimisa de Hitler n Romnia

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Descoperire istorica n Marea Neagra. Submarin din flota trimisa de Hitler n Romnia

Un submarin german care facea parte din flota pierduta a lui Hitler a fost descoperit in Marea Neagra la 70 de ani de la scufundare. continuă pe Hotnews

Ministerul Energiei a autorizat nceperea productiei de gaze din Marea Neagra, nsa niciun operator nu a luat pna acum decizia finala de investitie

Ministerul Energiei a anuntat vineri ca da unda verde proiectelor petroliere din Marea Neagra. Culmea este ca pana acum nicio companie petroliera nu a anuntat ca a luat decizia finala de investitie in Marea Neagra. Dimpotriva, deciziile finale au fost amanate in contextul ultimelor modificari legislative facute, pentru a analiza impactul acestora.

VIDEO Flotila pierduta a lui Hitler in Marea Neagra, filmata de o echipa de cercetatori

Un post de televiziune din Turcia a difuzat un extras dintr-un documentar care prezinta flotila pierduta a lui Adolf Hitler in Marea Neagra.

VIDEO Flotila lui Hitler pierduta in Marea Neagra, filmata de o echipa de cercetatori

Un post de televiziune din Turcia a difuzat un extras dintr-un documentar care prezinta flotila pierduta a lui Adolf Hitler in Marea Neagra.

OMV da primele semne ca nu va investi in Marea Neagra

OMV nu vede politici favorabile pentru a investi in Romania, unde a descoperit un zacamant urias de gaze naturale, la Marea Neagra, lipsa unui regim fiscal stabil in Romania impiedicand compania sa ia o decizie.

ALERTA: Rachetele APOCALIPSEI au fost instalate la Marea Neagra: Suntem PRIMA TINTA a rusilor! Ia de aici, Deveselu...

Situatie tensionata in Marea Neagra, la doi pasi de Romania, dupa ce rusii au amplasat mai multe rachete nucleare Iskander cu raza scurta de actiune. Fotografiile realizate de ImageSat.

OMV, mesaj DUR pentru Guvern: Romania NU are politicile adecvate pentru investitia in gazele din Marea Neagra. Tot Rusia ramane baza

Romania nu are politicile adecvate pentru investitia in gazele din Marea Neagra si acest fapt a descurajat grupul austriac OMV in a lua decizia finala de investitie in proiectul offshore de productie de gaze Ne.

Stirile ProTV: Interviu cu Jeremy Hunt. Explicatii despre situatia romnilor din UK dupa Brexit

Situatia romanilor care traiesc si muncesc in prezent in Marea Britanie nu se va schimba dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana si asta indiferent daca va exista sau nu un acord pentru BREXIT.

Stirile ProTV: Acuzat ca a agresat sexual peste 100 de femei, vrea n libertate. Ele ma doresc intens

Individul din Bucuresti acuzat ca a agresat sexual peste 100 de femei vrea sa fie cercetat in stare de libertate.

Stirile ProTV: Dezastrul din spitalele romnesti, fara apa si sapun la baie. Microbul nu sare pe oameni

In plina epidemie de gripa, cu 63 de morti, unele dintre cele mai importante spitale ale tarii sunt departe de standardele minime de igiena, impuse de Ministerul Sanatatii. Sapunul si hartia igienica lipsesc din toaletele folosite de pacienti, iar in camerele de garda, unde se strang cei care prezinta simptome de gripa, poate intra oricine fara masca de protectie.

Stirile ProTV: Ger polar n SUA, temperaturi resimtite de -45 de grade. La Chicago ninge de 13 zile

Zece state din Vestul Mijlociu american sunt in stare de alerta din cauza gerului care a facut pana acum cel putin 6 morti. La Chicago ninge de 13 zile fara pauza, iar de miercuri va fi mai frig ca in Antarctica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )