Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stirile ProTV: Descoperirea din Valea Iadului care ar putea rezolva misterul disparitiei dinozaurilor

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Descoperirea din Valea Iadului care ar putea rezolva misterul disparitiei dinozaurilor

Paleontologii de la Universitatea din Kansas au facut o descoperire uluitoare un cimitir al dinozaurilor chiar din ziua cand Pamantul a fost lovit de un asteroid, iar impactul a dus la disparitia uriaselor reptile. continuă pe Hotnews

Descoperire uimitoare in cimitirul cu dinozauri din Valea Iadului. Ar putea lamuri omenirea despre cum au disparut acesti uriasi

Paleontologii au facut descoperire uimitoare legata de dinozauri in valea Tanis, numita si Valea iadului din Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii. Fosile ce apartin unor dinozauri, langa care se aflau fosile de pesti, copaci si alte animale marine au fost gasite de expertii universitatii din Kansas care apreciaza ca este rezultatul impactului pe [] .

Stirile ProTV: ORA DE VARA 2019. Cum ne afecteaza schimbarea orei: Poate sa apara starea de depresie

In noaptea de sambata spre duminica trecem la ora de vara. Pierdem o ora, astfel ca multi dintre noi s-ar putea simti ceva mai obositi in saptamana care urmeaza.

Stirile ProTV: Trai luxos, cu dejectiile sub nas. Cinci localitati cu staif polueaza salba de lacuri a Capitalei

Fosa septica in curte, dar si conducta de evacuare direct in fostele canale agricole care trec pe langa proprietate. Cam asa se construieste in unele zone rezidentiale noi de prin tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )