Libnet.ro
UNICEF

09:30

Stirile ProTV: Filmul accidentului cu 3 morti din Tulcea. Masina a sarit peste o casa - Animatie grafica

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Filmul accidentului cu 3 morti din Tulcea. Masina a sarit peste o casa - Animatie grafica

S-au derulat scene infioratoare in judetul Tulcea. Un individ baut, care circula nebuneste si transmitea totul pe Facebook, a spulberat un gard si a intrat intr-o curte in care se aflau 4 persoane. continuă pe Hotnews

Soferul masinii implicate in accidentul din Tulcea a fost prins beat

Soferul masinii implicate in accidentul din Tulcea, in urma caruia doua persoane au murit si patru au fost ranite, a fost prins. in momentul testarii, acesta avea o concentratie de 0,14 mgl alcool pur in aerul expirat. Accidentul ar fi fost transmis live pe Facebook, potrivit Mediafax.

Stirile ProTV: A primit un BMW de ziua lui, dar s-a enervat si l-a aruncat in rau. Ce cadou voia de fapt

Nemultumit de masina primita cadou, fiul unui om de afaceri dintr-un oras din nordul Indiei a recurs la un gest greu de inteles.

Stirile ProTV: Lovitura de teatru in cazul lui Dan Camarzan. Si-a ucis bunica, dar scapa de puscarie

Fostul om de afaceri din Brasov Dan Camarzan, ajuns falit si acuzat ca in urma cu 3 luni si-a ucis bunica, nu a avut discernamant cand a savarsit fapta.

Stirile ProTV: Mesajul vechi de 50 de ani gasit intr-o sticla lansata la apa de un marinar rus. Ce scrie pe biletel

Un barbat din statul american Alaska a gasit un mesaj intr-o sticla aruncata in apa in urma cu 50 de ani de un marinar aflat pe un pescador rusesc, relateaza Agerpres.

Ea este femeia insarcinata care a murit in urma accidentului din Tulcea

Accident socant pe drumul care leaga Constanta de Tulcea. O cursa nebuna, filmata si transmisa live pe Facebook, a spulberat trei vieti nevinovate - o batrana, un copil si o femeie insarcinata. Mama.

Soferul din Tulcea vinovat de accidentul in urma caruia au murit trei persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Barbatul vinovat de accidentul din satul Vacareni, soldat cu trei persoane decedate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anuntat luni seara Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Tulcea. Citeste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )