Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stirile ProTV: Greseala care le-a fost fatala celor 2 alergatori care au murit la maratonul din Piatra Craiului

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Greseala care le-a fost fatala celor 2 alergatori care au murit la maratonul din Piatra Craiului

Un maraton montan organizat in Piatra Craiului s-a incheiat tragic. Doi sportivi - o femeie si un barbat s-au prabusit 70 de metri aproape in acelasi timp si in acelasi loc. continuă pe Hotnews

Greseala care le-a fost fatala celor doi alergatori care au murit la maratonul din Piatra Craiului

Un maraton montan organizat in Piatra Craiului s-a incheiat tragic. Doi sportivi - o femeie si un barbat s-au prabusit 70 de metri aproape in acelasi timp si in acelasi loc. Salvamontistii care erau in.

Stirile ProTV: Judetul din care nici hotii nu mai au ce fura. Clanurile politice care au saracit complet Gorjul

Mergem in nordul Olteniei, in Gorj, judet din care provin o gramada de politicieni influenti in guverne post-decembriste. Un judet lipsit de legaturi rutiere si feroviare, condus de condamnati penal si politicieni lipsiti de viziune pentru viitor.

Stirile ProTV: Soseaua Infinitului din Gorj la care se lucreaza de 3 decenii. Studiul de fezabilitate ar putea fi gata in 2 ani

Judetul din nordul Olteniei are un potential economic mare, cu turism diversificat, cu mostenirea valoroasa a lui Brancusi, dar si cu baroni locali care au lasat in urma lor un dezastru greu de imaginat si au impins Gorjul intr-o zona nemeritata in coada clasamentelor in topul calitatii vietii.

Stirile ProTV: Spaga la ANPC. O fosta angajata dezvaluie lucruri nestiute de clientii restaurantelor asiatice

Pe langa mancare expirata si mizerie in bucatarie, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, care a descins in mai multe localuri din Bucuresti, spune ca a descoperit si intelegeri scandaloase intre inspectori si patroni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )