Libnet.ro
UNICEF

09:00

Stirile ProTV: Motivul pentru care un hot i-a pupat mana si i-a cerut iertare unei victime. VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Motivul pentru care un hot i-a pupat mana si i-a cerut iertare unei victime. VIDEO

Un barbat din Peru a fost arestat, dupa ce a fost prins in timp ce fura 18 dolari din buzunarul unui profesor de 60 de ani. Ajuns la politie, hotul a ingenuncheat si i-a cerut iertare victimei. continuă pe Hotnews

DIETA. Motivul pentru care ne ingrasam. Nu mancarea e de vina. Asta este problema!

Nutritionistul Mihaela Bilic atrage atentia asupra unei mari greseli pe care o facem pentru a da gust multor alimente: adaugarea de sosuri, toppinguri, potentiatori de aroma. De la sos vine.

Stirile ProTV: Rezervatia naturala Snagov, distrusa pentru proiecte imobiliare. Cum se negociaza aurul verde

Au loc defrisari masive in jurul Bucurestiului. Atat din nordul, cat si in sudul orasului, au disparut zeci de mii de hectare de padure, ca sa faca loc unor suprafete pe care se pot ridica diverse constructii. Totul, cu buna stiinta a autoritatilor.

Stirile ProTV: Cadoul lasat de un barbat familiei sale, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul (Video)

Un barbat din China, care suferea de cancer, a lasat in urma un cadou special familiei sale. Barbatul s-a inregistrat si a creat un sistem care audio care foloseste vocea sa pentru a raspunde interlocutorului. Wang Yu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar in 2017.

Stirile ProTV: Locul blestemat din Paris unde a murit tanara romanca. Cati oameni au mai pierit acolo

O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel. Tanara a cazut de la peste 12 metri inaltime sub privirea ingrozita a celui care o fotografia.

Stirile ProTV: Un trib izolat din jungla amazoniana a fost contactat. Reactia bastinasilor (foto)

O expeditie de risc inalt efectuata in jungla amazoniana a reusit sa reuneasca un trib izolat cu rude ale membrilor sai si sa inlature tensiunile cu un trib rival, a anuntat agentia braziliana pentru drepturile populatiei indigene.

Stirile ProTV: Jurnalul emotionant lasat de un copil de 13 ani, care stia ca mai are putin de trait

30 de secunde pana in Rai, iar lumea vrea sa mai stai. Este titlul unui jurnal scris de un adolescent care din pacate nu mai este printre noi.

Motivul neasteptat pentru care un miliardar si-a scos 10 milioane de dolari de la banca

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii.

Au vrut o schimare in viata lor, insa nu stiau pretul pentru care vor plati. O fiica si mama ei au facut un lucru infiorator, povestea lor a ingrozit internetul (FOTO)

O mama si-a a incurajat fiica de 23 ani, sa danseze si sa intretina relatii intime cu barbati mult mai in varsta, pentru ca ele sa-si poata plati operatiile estetice si cosmeticele. Georgiana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )