Libnet.ro
UNICEF

13:31

Stirile ProTV: ntorsatura dramatica n cazul lui Tudor Simionov. Ce au descoperit legistii britanici

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: ntorsatura dramatica n cazul lui Tudor Simionov. Ce au descoperit legistii britanici

Cazul canotorului roman ucis la Londra in noaptea de Revelion ia o intorsatura dramatica dupa descoperirile facute de legistii britanici la necropsie. continuă pe Hotnews

Rasturnare de situatie in cazul lui Tudor Simionov, romanul ucis in noaptea de Revelion la Londra. Ce au descoperit anchetatorii

Cazul canotorului roman ucis la Londra in noaptea de Revelion ia o intorsatura dramatica dupa descoperirile facute de legistii britanici la necropsie. Concluziile medico-legale - sustin surse apropiate de.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Tudor Simionov este fiul unui terorist inchis in SUA

Principalul suspect al uciderii romanului Tudor Simionov la Londra este Imran Mostafa Kamel, fiul lui Abu Hamza. Pe langa acuzatiile de omor, Kamel mai este cercetat de Politia Metropolitana de incalare a regimului armelor.

Stirile ProTV: Tudor Simionov ar fi fost avertizat sa nu faca de paza la club. Ultimele ore din viata sa

Un atac brutal si haotic al unor indivizi extrem de violenti - asta se vede in imaginile filmate de aproape de martorii conflictului din Londra, in care Tudor Simionov, fost sportiv de performanta al Clubului Dinamo Bucuresti, a fost injunghiat mortal.

Tudor Simionov. Noi informatii in cazul canotorului injunghiat mortal la Londra, de Revelion

Dupa uciderea lui Tudor Simionov in noaptea de Revelion la Londra, concluziile medico-legale arata ca fostul sportiv dinamovist ar fi fost injunghiat nu de unul, ci de mai multi agresori.

VIDEO Noi detalii privind uciderea canotorului roman ucis la Londra, de Revelion: Tudor Simionov a murit pazind o orgie sexuala

Presa britanica a continuat sa investigheze cazul canotorului roman ucis in noaptea de Revelion, la Londra. Conform Daily Star si The Sun, practic, Tudor Simionov a murit in timp ce pazea o orgie sexuala organizata de controversatul om de afaceri Edward Davenport, care s-a autodenumit Lordul.

Tatal lui Marian Cozma, cutremurat de tragedia lui Tudor Simionov

Tatal lui Marian Cozma, cutremurat de tragedia lui Tudor Simionov: Am plans in hohote Citeste mai mult pespynews. ro .

Noi imagini cu bataia in care a fost ucis Tudor Simionov la Londra

Imagini noi cu lupta de strada din Londra in urma careia a murit romanul Tudor Simionov au fost publicate de presa britanica. Pe noua inregistrare se vede haosul declansat de bataia in strada, inclusiv.

Principalul suspect al uciderii lui Tudor Simionov la Londra este fiul unui celebru terorist

Principalul suspect al uciderii romanului Tudor Simionov la Londra este Imran Mostafa Kamel, fiul lui Abu Hamza. Tanarul de 26 de ani a fost retinut si dus in fata instantei, unde a fost acuzat de posesia.

Tudor Simionov, romanul ucis la Londra de Revelion, a murit protejand clientii bogati de la o petrecere salbatica

Tudor Simionov, romanul injunghiat mortal la Londra in noaptea de Revelion, a murit protejand clientii bogati de la o petrecere exclusivista, anunta tabloidele britanice. Petrecerea din Park Lake era una.

VIDEO Momentul in care Tudor Simionov este injunghiat mortal in fata clubului din Londra

Conform martorilor oculari,Tudor Simionov a fost ucis in fata clubului din Londra dupa ce s-a luptat cu noua adversari. Momentele au fost inregistrate cu telefonul de unul dintre clientii clubului. Cel care a folosit arma alba a fost arestat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )