Libnet.ro
UNICEF

13:30

Stirile ProTV: Orasul din Romnia unde se traieste mai bine dect n Miami, Toronto sau Los Angeles

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Orasul din Romnia unde se traieste mai bine dect n Miami, Toronto sau Los Angeles

Desi poate parea o gluma, un oras din Romania a surclasat orase precum Miami, Toronto sau Los Angeles intr-un top privind calitatea vietii. Vorbim despre Cluj-Napoca, unde salariile sunt mari, in comparatie cu cheltuielile. continuă pe Hotnews

Orasul din Romania cu cea mai buna calitate a vietii in 2019

Desi se pozitioneaza abia aproape de jumatatea clasamentului mondial, Cluj-Napoca surclaseaza alte trei orase din Romania, intre care si capitala: Timisoara 126), Iasi 143) si Bucuresti 168). Peste.

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

Stirile ProTV: Hotii au lasat noua autostrada urbana n bezna. Lumina ar putea reveni peste 6 luni

Jumatate din autostrada urbana, deschisa circulatiei chiar inainte de Craciun, este in intuneric. Pare greu de crezut, dar hotii au furat cablul electric subteran ce alimenta sistemul de iluminat.

Stirile ProTV: Accident mortal tehnologic. Un robot umanoid a fost ucis de o masina inteligenta Tesla

Compania Tesla este din nou implicata intr-un accident auto, dar de aceasta data victima este un robot umanoid care poate fi inchiriat cu 2000 de dolari pe zi.

Stirile ProTV: Ce salarii au acum Iohannis, Dragnea, Dancila si Patriarhul Daniel

Lefurile demnitarilor s-au marit din aceasta luna cu aproape 10 procente, ceea ce in unele cazuri echivaleaza cu un salariu minim pe economie in plus, pe langa ce aveau pana acum.

Stirile ProTV: Toti copiii romni au de acum un cont de economii la stat. Ce trebuie sa stie parintii nainte de a depune bani

Din aceasta luna, toti parintii din Romania pot sa imprumute indirect statul prin intermediul unui cont de economii pentru copil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )