Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Romanii risca sa piarda sute de mii de joburi in viitor. Meseriile cele mai afectate

Robotii sunt din ce in ce mai prezenti in viata noastra si trebuie sa ne pregatim pentru momentul in care vor prelua o parte din slujbele noastre.

Stirile ProTV: Escrocherii cu masini la mana a doua. Paguba cu care s-a ales un sofer, dupa 2 saptamani

Mare grija daca vreti sa cumparati o masina la mana a doua! Un raport al unei firme de profil arata ca 60 la suta dintre autoturismele scoase la vanzare au cel putin o defectiune ascunsa.

Un barbat din Arad a chemat o tanara pentru a-i face curatenie in casa. Cand femeia a deschis usa, a inceput cosmarul vietii ei

Un barbat de 50 de ani din Arad a chemat o tanara pentru a-i face curatenie in casa. Acesta a fost arestat preventiv dupa ce femeia l-a acuzat ca asechestrat-o si apoi a violat-o. Femeia s-ar fi.

Mesajele sfasietoare dupa moartea lui Ionut, politistul din Suceava care s-a impuscat in cap: Ne-ai ars sufletul de durere

Andrei Ionut Aursulesei, politistul din Suceava care s-a impuscat cu arma din dotare, a murit, luni, dupa o luna si jumatate de spitalizare, in urma unei hemoragii puternice. Anuntul a fost facut pe.

Profesoara din Vaslui, care si-a ucis sotul si a fost condamnata la 22 de ani de inchisoare, a cerut sa fie lasata sa plece

Profesoara din Vaslui, care si-a omorat sotul dupa ce l-a batut ore intregi, a fost condamnata la 22 de ani de inchisoare. Maria Popescu a cerut sa plece acasa pentru a doua oara, spunand ca nu mai rezista.

Andrei-Ionut, politistul din Suceava care s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, a murit dupa o luna si jumatate de spitalizare

Andrei Ionut Aursulesei, politistul din Suceava care s-a impuscat cu arma din dotare, a murit, luni, dupa o luna si jumatate de spitalizare, in urma unei hemoragii puternice. Anuntul a fost facut pe.

Barbatul din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca va primi o noua sansa

Barbatul din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca va primi o noua sansa. Impresionat de drama sa, un telespectator Antena 3 s-a oferit sa-i plateascaprotezele bionice in.

Stirile ProTV: CTP, dupa esecul Rovanei Plumb: Dancila va ramane pe scaunul acela de unde nu va putea fi decat descarcerata

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca premierul Viorica Dancila ar trebui sa-si dea demisia dupa esecul intregistrat de Rovana Plumb, pe care a propus-o drept comisar european in Parlamentul European.

Stirile ProTV: Generatia care isi negociaza cel mai bine salariul. Romanii care castiga 42.000 de lei pe luna

Cele mai mari salarii din Romania platite specialistilor sunt castigate de tinerii care au intre 25 si 34 de ani, conform unui studiu Mercer, prezentat marti.

Stirile ProTV: Alexandra Stan, despre agresiunea de acum 6 ani. Faceau sute de mii de euro si nu imi luau un microfon

Campania Femeia ca o prada continua cu povestea Alexandrei Stan. in urma cu 6 ani, imaginile cu cantareata batuta au socat intreaga lume. Acum ne-a vorbit despre mecanismul care a transformat-o intr-o victima.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )