Libnet.ro
UNICEF

18:45

Stirile ProTV: Romania recicleaza doar 14% din deseuri. Ce a gasit Inspectorul PRO in teren

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romania recicleaza doar 14% din deseuri. Ce a gasit Inspectorul PRO in teren

Romania nu si-a respectat angajamentele fata de Uniunea Europeana luate pentru colectarea gunoaielor. Pana in acest moment, statul roman ar fi trebuit sa ajunga la un nivel de reciclare de 50% din deseurile care pot fi refolosite. Or, tara noastra abia prelucreaza de trei ori mai putin. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Cat de mortal este de fapt coronavirusul. Statistica in timp real

Cercetatorii cred ca, in prezent, rata mortalitatii in cazul infectiilor cu virusul Covid-19 este in jurul valorii de 2%, scrie BBC, care citeaza statistici publicate de Centrul de Control si Preventie a bolilor din China.

Stirile ProTV: Roxen a purtat o rochie extrem de sexy in finala Eurovision Romania. Asculta melodia cu care ne va reprezenta

Romania va fi reprezentata la Eurovision 2020 de cantareata Roxen, cu piesa Alcohol You, care a fost aleasa in urma unui concurs de selectie ce a avut loc, duminica seara, la Buzau.

Stirile ProTV: Prahova, judetul stapanit de poluare si coruptie. Mircea Cosma: Eu sunt conte si faptuitor

Seria Judete la stapan difuzata la emisiunea Romania, te iubesc! ajunge in Prahova, o zona cu un potential urias, dar stapanita de indivizi care o tin, pur si simplu, pe loc.

ATENTIE! Acest FURNIZOR dispare de pe piata TELEFONIEI mobile din Romania, in doar cateva zile

Operatorul Vodafone Romania a anuntat luni ca a demarat proiectul de fuziune cu UPC, cu data efectiva a fuziunii 31 martie 2020, urmand ca UPC Romania sa isi inceteze existenta ca entitate juridica, fiind.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )