Libnet.ro
UNICEF

06:16

Stirile ProTV: Romanii care s-au imbogatit in weekend pe litoral. Pana acum abia ne-am tarat

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanii care s-au imbogatit in weekend pe litoral. Pana acum abia ne-am tarat

La malul marii, zeci de mii de oameni goniti de canicula au sosit in valuri pentru soare, baie si relaxare. Plajele sunt pline, la fel si hotelurile, si pensiunile, pentru ca toate drumurile duc in august pe litoral. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Statiunea in care trebuie sa te lupti serios ca sa intri in apa. Ca la chinezi suntem

In statiunile de pe litoral, abia daca mai gasesti un loc de cazare, iar cine nu se trezeste la rasarit nu are nicio sansa sa prinda un sezlong.

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

Stirile ProTV: De ce poarta haine de musulmani romancele de etnie roma din Londra. Cum sunt pacaliti arabii

Tragedia din Caracal a scos la iveala nu numai problemele de ordin tehnic din cadrul sistemului de localizare a victimelor din Romania, ci si pe cele de ordin uman, intr-o tara in care traficul de fiinte umane este un fenomen reclamat chiar si de SUA.

Stirile ProTV: Ultimele clipe ale unui mexican, inainte de a fi executat de cartelul rival. VIDEO

Cel mai puternic cartel din Mexic a filmat momentul in care interogheaza unul dintre liderii clanului rival, inainte sa-l execute si sa-i lase cadavrul atarnand de pasarela unei autostrazi.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Spania: Greva generala pe aeroportul El-Prat, din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locale, vineri va incepe o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )