Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stirile ProTV: Romanii explica de ce pleaca din tara. Pana in 2060, am mai putea ramane doar 12 milioane

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanii explica de ce pleaca din tara. Pana in 2060, am mai putea ramane doar 12 milioane

Comisia Europeana are vesti ingrijoratoare pentru tara noastra. Romania ar putea pierde o treime din populatie pana in 2060, daca migratia continua cu aceeasi viteza. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil sambata, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in mare parte din tara.

Aston Martin a inaugurat noua fabrica din Tara Galilor: primele prototipuri ale SUV-ului DBX au iesit pe poarta uzinei din St Athan

Aston Martin a inaugurat noua sa uzina din Tara Galilor, acolo unde va fi produs primul SUV al companiei. DBX va fi lansat pana la sfarsitul anului 2019, iar primele prototipuri au iesit deja pe poarta fabricii din St Athan.

Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat cateva zile din tara, la familia sa, a transmis P.

R. Moldova: Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa Cel putin cinci avioane private au decolat de la Chisinau, unul cu familia lui Ilan Shor Maia Sandu: Nu prea sunt locuri pe Pamant unde se pot ascunde

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa, a transmis Partidul Democrat vineri noapte, intr-un comunicat postat pe site-ul formatiunii politice. Ziarele de peste Prut scriu ca, incepand de aseara, cel putin cinci avioane private au decolat din Chisinau.

11 cetateni turci care incercau sa iasa din tara ascunsi, prinsi de politisti

Unsprezece cetateni turci care incercau sa iasa ilegal din tara, ascunsi in remorca unui camion, au .

Stirile ProTV: Descoperire bizara facuta de NASA. Semnul gasit pe Marte care are legatura cu Star Trek

NASA a descoperit pe suprafata planetei Marte ceva ce seamana cu logo-ul celebrului film Star Trek. Logoul a fost surprins de un satelit de recunoastere al NASA, care analizeaza suprafata planetei Marte inca din 2006.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )