Libnet.ro
UNICEF

01:06

Stirile ProTV: Statiunea care a ajuns rusinea litoralului. Ce a gasit aici un strain: Nu ma mai intorc

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Statiunea care a ajuns rusinea litoralului. Ce a gasit aici un strain: Nu ma mai intorc

Ce poate fi mai rau ca, dupa un an de munca si asteptare, sa ajungi in sfarsit la mare si sa nimeresti in plin santier? Este adevarat ca litoralul romanesc are nevoie de schimbare, insa nu poti sa le vinzi oamenilor sejururi in praf, moloz, si zgomot de utilaje. Inspectorul Pro a surprins in Eforie Sud si Eforie Nord situatii care pot strica vacanta oricui. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Hotelurile de pe Litoral unde turistii fac rezervari fara sa stie ca nu au fost construite

La un pas de o vacanta ratata au fost si niste turisti, care abia cand au ajuns in Eforie Nord au inteles ca au platit un sejur la un hotel inchis pentru renovare.

Stirile ProTV: Un fenomen rar a stricat vacanta romanilor aflati pe litoral - Animatie grafica

Dupa zile sufocante, vremea s-a schimbat brusc in luna lui cuptor. La mare, s-a produs chiar un fenomen rar. in mai putin de doua zile, temperatura apei, a ajuns sub 18 grade.

Stirile ProTV: Amenda de 15.000 de euro pentru un hotel din cauza listei de mic dejun. Cum incalca GDPR

O lista aparent banala pe care apareau numele clientilor unui hotel le-a adus patronilor o amenda de 15 mii de euro. S-a intamplat in Capitala, unde foaia cu pricina, a fost fotografiata, si postata pe o retea sociala.

Stirile ProTV: Romania, stii bine, EPISODUL III. Alex Dima analizeaza dezastrul din infrastructura

S-a cerut si s-a obtinut demisia lui Narcis Neaga de la conducerea CNAIR, compania care administreaza drumurile Romaniei.

Stirile ProTV: VIDEO revoltator in Constanta. Un taximetrist refuza sa puna aparatul: Puteti sa va dati foc

Un dialog de necrezut a fost publicat pe Facebook intre un taximetrist din Constanta care refuza sa foloseasca aparatul de taxat si tinerii care ieseau de la festivalul Neversea si care intrebau cat ii costa transportul.

Meghan Markle vrea sa se angajeze. Reginei Angliei nu ii va placea deloc jobul pe care si l-a gasit sotia printului Harry

Meghan Markle vrea sa se angajeze si chiar este in tratative cu viitorii colegi. Reginei Angliei nu ii va placea locul de munca pe care l-a gasit sotia printului Harry. Meghan Markle vrea sa se angajeze. Reginei Angliei nu i-ar surade Meghan Markle viseaza la un loc de munca, lucru care nu ar incanta-o pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )