Libnet.ro
UNICEF

16:30

Stirista PRO TV Andreea Marinescu are COVID-19. Care este starea ei de sanatate

Adevărul Adevărul,
Stirista PRO TV Andreea Marinescu are COVID-19. Care este starea ei de sanatate

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la PRO TV s-a infectat cu SARS-CoV-2. Este vorba de Andreea Marinescu 38 de ani). continuă pe Adevărul

inca o vedeta Pro Tv, infectata cu COVID-19. Andreea Marinescu este in izolare la domiciliu si se simte bine

Inca o vedeta din trustul Pro Tv s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre prezentatoarea stirilor matinale,Andreea Marinescu, colega de pupitru cu Mihai Dedu si Cosmin Stan. Andreea Marinescu se.

Cum se face hummus acasa. Care este ingredientul secret, nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma

Cei care vor sa faca hummus acasa trebuie sa stie ca prepararea lui necesita un ingedient secret pentru a iesi asa cum trebuie. Humusul este un preparat delicios, care se poate prepara si acasa, fiind mult mai sanatos decat cel care se gaseste de vanzare in magazine. Cum sa faci un hummus delicios chiar la .

Ce zone ale corpului nu trebuie atinse. Care este cea mai murdara zona, pana acum se credea altceva

Specialistii in sanatate au facut o lista a zonelor corpului care nu trebuie atinse. Lista a fost oarecum actualizata, intrucat nu mai este valabil ce se credea si se spunea pana acum. Astfel, acum, cea mai murdara parte a corpului este buricul. De ce nu trebuie sa isi atingi niciodata fata daca nu ai mainile .

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

Care este rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei. Cinci sunt in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.00

Mogosoaia este localitatea de langa Bucuresti cu cea mai mare rata de infectare raportat la mia de locuitori - 11,39 - urmata de Bragadiru - 11,39 si Clinceni - 11,24, potrivit datelor transmise sambata seara de Prefectura Ilfov. Cinci dintre localitatile din jurul Capitalei sunt deja in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.

Care este cel mai eficient material pentru o masca ce te protejeaza de virus

Se tot vorbeste despre care ar fi cel mai potrivit material pentru o masca pentru fata care sa te protejeze de virus. S-au facut teste, experimente si, mai nou, s-a ajuns la concluzia ca un.

CORONAVIRUS |Iasi: Jumatate din cadrele medicale nu vor vaccin anti-COVID. Care este motivul

Aproape jumatate din cadrele medicale din Iasi nu vor vaccin anti-COVID, reticenta acestora fiind pusa pe seama lipsei informatiilor, dar si pe seama efectelor adverse care ar putea sa apara in timp. De ce.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )