Libnet.ro
UNICEF

11:45

Stirom va garanta un imprumut de 300 milioane euro pe care il va contracta o firma din grup

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Stirom va garanta un imprumut de 300 milioane euro pe care il va contracta o firma din grup

Producatorul de ambalaje de sticla Stirom Bucuresti STIB), parte a grupului elen Yioula Glassworks, va garanta cu mai multe active un imprumut de 300 milioane de euro care urmeaza sa fie contractat de o firma din grup, Glasstank, inregistrata in. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI a atras 45 milioane euro pentru Mega Mall si preluarea integrala a proiectului de la Vulcan

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 45 milioane euro printr-o majorare de capital, cu 29% peste suma vizata, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall si preluarii integrale a centrului comercial de pe platforma Vulcan.

BERD acorda Companiei de Apa Oltenia un imprumut de 57 de milioane de lei pentru cofinantarea modernizarii

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Companiei de Apa Oltenia un imprumut de 57 de milioane de lei 13,6 milioane de euro), pe o perioada de 15 ani, pentru a cofinanta un program regional de investitii de 150,28 milioane de euro care include finantari nerambursabile din partea Uniunii Europene.

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem informatic pentru eficientizarea salarizarii si a finantarii din institutiile de invatamant preuniversitar/Contractul are o valoare estimata de aproape 5 milioane de euro

Ministerul Educatiei a demarat sambata, 7 septembrie, o licitatie deschisa pentru achizitia de produse si servicii pentru eficientizarea sistemului de salarizare in educatie in contextul descentralizarii, contract finantat cu fonduri UE, a carui valoare estimata este de 21. 5 milioane lei 4,84 milioane euro), potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Proiectul vizeaza realizarea unui sistem informatic, care va permite o gestionare mai eficienta a finantarii unitatilor de invatamant preuniversitar, prin transferarea responsabilitatilor la nivel local, precum si verificarea permanenta a corectitudinii alocarilor bugetare si respectarea prevederilor legale privind remunerarea personalului.

Nivel record atins de exporturile Romaniei in iulie, de 4,5 milioane euro

Exporturile FOB au insumat, in luna iulie, 19,93 miliarde lei 4,482 miliarde euro), iar importurile CIF au totalizat 22,46 miliarde lei 5,05 miliarde euro), conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica INS).

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )