Libnet.ro
UNICEF

04:40

Ce stiu romanii despre Mica Unire, de la 24 ianuarie - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ce stiu romanii despre Mica Unire, de la 24 ianuarie - VIDEO

Mica Unire ramane o enigma pentru multi romani. continuă pe Antena3

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

MICA UNIRE, sarbatorita SEPARAT la Focsani, din cauza neintelegerilor dintre autoritati

Ziua de 24 ianuarie este sarbatorita separat la Focsani, orasul Micii Uniri, din cauza neintelegerilor dintre autoritati. Astfel,Institutia Prefectului ii cheama pe oameni la sarbatoarea Unirii de.

PROGRAM BANCI 24 IANUARIE. PROGRAM BANCA TRANSILVANIA pentru 24 ianuarie

Vineri, 24 ianuarie 2020, e zi libera in toata tara, cu ocazia celebrarii Unirii Principatelor Romane - Mica Unire de la 1859. Pe 24 Ianuarie, majoritatea unitatilor BT vor fi inchise. in aceasta zi vor fi deschise doar unitatile BT din centrele comerciale, care vor functiona dupa programul de duminica, a anuntat, luni, Banca Transilvania.

Curs valutar BNR vineri, 24 ianuarie. Cat platim pentru un euro, dolar si lira sterlina la casele de schimb

BNR va emite noul curs valutar vineri, 24 ianuarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR vineri, 24 ianuarie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii joi, 24 ianuarie 2020, in jurul .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 ianuarie. Vremea se va incalzi in toata tara

Pentru ziua de vineri, 24 ianuarie 2020, se pare ca temperaturile vor creste cu cateva grade. Valorile termice sunt in crestere in aproape toata tara, conform prognozei meteo anuntate de ANM. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru vineri, 24 ianuarie. Potrivit acestora .

HOROSCOP rune 24 ianuarie. Varsatorii au nevoie de odihna, Racii trebuie sa se bucure de viata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 24 IANUARIE 2020.

Spitalele din Capitala care asigura asistenta medicala de urgenta pe 24 ianuarie

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta in ziua de 24 ianuarie, care este declarata zi libera, fiind sarbatorita Unirea Principatelor Romane.

HOROSCOP 24 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care se gandeste sa faca bani din alte surse

HOROSCOP 24 ianuarie 2020. Luna noua bate la usa si ne aduce schimbari.

Unirea Principatelor de la 24 ianuarie si pasii facuti spre aparitia Statului Roman

Ziua in care, in 1859, colonelul moldovean Alexandru Ioan Cuza a fost ales domnitorul Tarii Romanesti, devenind primul lider al Principatelor Unite si, dupa cativa ani, al statului unitar Romania, este marcata pe 24 ianuarie, noteaza Mediafax.

HOROSCOP DRAGOSTE 24 IANUARIE. Taurii trebuie sa ia decizii, Balantele trag concluzii gresite

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 24 IANUARIE 2020. Luna este in Varsator si este Noua. Este prima Luna Noua de cand a inceput anul, deceniul si era astrologica, prima Luna Noua dupa eclipsele recente solare si lunare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )