Libnet.ro
UNICEF

09:00

MM Stoica vrea eliberarea din inchisoare la Tribunalul Bucuresti. Ce solicita in instanta fostul manager de la Steaua

Hotnews Hotnews,
 MM Stoica vrea eliberarea din inchisoare la Tribunalul Bucuresti. Ce solicita in instanta fostul manager de la Steaua

Mihai Stoica, condamnat saptamana trecuta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, a depus la Tribunalul Bucuresti o actiune prin care spera la eliberarea sa din penitenciar. Instanta l-a condamnat pentru doua infractiuni de inselaciune si a constatat prescrierea in cazul a altor trei infractiuni de spalare de bani si evaziune fiscala, desi procurorii care l-au anchetat au solicitat implinirea prescriptiei pentru toate infractiunile atribuite lui Stoica conform noului cod penal. continuă pe Hotnews

Mihai Stoica vrea sa iasa din inchisoare.

Managerul clubului de fotbal Steaua, Mihai Stoica, vrea sa iasa din inchisoare. El sustine ca faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris, conform B1 TV. Citeste si: Avocatul lui Jean Padureanu vrea intreruperea executarii pedepsei din motive medicale.

Mihai Stoica vrea sa iasa din inchisoare: Avocatii au depus o contestatie si spun ca faptele s-au prescris

Mihai Stoica este primul dintre cei opt condamnati in Dosarul Transferurilor care a trecut la fapte in urma deciziei pe care Curtea de Apel Bucuresti a luat-o saptamana trecuta. Avocatii managerului Stelei au.

Europa Centrala vrea gaz din SUA pentru a reduce dependenta de Rusia

Patru tari din Europa Centrala au cerut Congresului SUA sa faca mai usor pentru ele sa importe gaze naturale din Statele Unite pentru a-si reduce dependenta de aprovizionarea din Rusia, a declarat sambata Ministerul ceh al Afacerilor Externe, informeaza agentia Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )