Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stolojan: Dragnea trebuie sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor. Nu are niciun fel de credibilitate n fata institutiilor europene

Hotnews Hotnews,
 Stolojan: Dragnea trebuie sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor. Nu are niciun fel de credibilitate n fata institutiilor europene

Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Camerei Deputatilor pentru ca un om politic intr-o functie importanta de demnitate nu trebuie sa lase sa planeze suspiciuni de coruptie sau de abuzuri in functia pe care o detine, afirma, la RFI, eurodeputatul Theodor Stolojan. continuă pe Hotnews

Mircea Cartarescu: Un DUBLU CONDAMNAT PENAL nu poate ramane presedinte al Camerei Deputatilor fara sa prejudicieze GRAV imaginea Romaniei

Scriitorul Mircea Cartarescu spune ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea suferita in dosarul angajarilor fictive. Daca partidul sau.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), dupa sentinta lui Liviu Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de aceasta majoritate

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat joi pentru HotNews. ro, dupa condamnarea in prima instanta de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita de Liviu Dragnea, ca nu este un lucru placut si partidul va lua act de decizie, adaugand ca nu trebuie sa acceptam jocul adversarilor si ca cei din PSD trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara.

Basescu, dupa condamnarea primita de Liviu Dragnea: Daddy, pricepi ca trebuie sa demisionezi din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor?

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere la randul sau lui Liviu Dragnea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita in dosarul angajarilor fictive, in prima instanta.

Ludovic Orban: Dragnea trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice pe care le detine (VIDEO)

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, Ludovic Orban a declarat ca seful PSD trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice. Nu am obiceiul sa comentez deciziile instantelor, dar cred ca.

USR cere Camerei Deputatilor revocarea lui Dragnea

Uniunea Salvati Romania cere conducerii Camerei Deputatilor revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ, in urma condamnarii acestuia la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, a declarat astazi liderul deputatilor Uniunii, Claudiu Nasui.

Raspunsul Ecaterinei Andronescu cand a fost intrebata daca Dragnea trebuie sa demisioneze (VIDEO)

Fostul ministru PSD de la Educatie Ecaterina Andronescu a susprins pe toata lumea cand a afirmat ca a abordat un mesaj diferit de tot restul partidului si a refuzat sa faca scut in jurul lui Liviu Dragnea in.

Dezincriminarea spagii pentru altul, la un pas de adoptare. Votul decisiv, in plenul Camerei Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat raport de admitere cu 12 voturi pentru si doar patru impotriva proiectului de lege prin care ar urma sa fie dezincriminata spaga pentru altul. Initiativa va merge in plenul Camerei Deputatilor pentru votul decisiv.

Ponta: Dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca l intereseaza soarta PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga, dupa condamnare, din functiile pe care le detine daca vrea sa salveze PSD. intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste de ziua de 21 iunie acum un an cand, spune el, pesedistii au fost traumatizati si umiliti de seful lor de partid care le-a cerut sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Ioana Constantin (PMP): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea Camerei Deputatilor, iar Viorica Dancila din fruntea Guvernului

PMP cere demisii la varf dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, solicita.

Theodor Stolojan: Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia. Dancila stie foarte bine cum sunt priviti la nivelul UE politicienii care au condamnari

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan reactioneaza dur dupa condamnarea liderului, PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Potrivit lui Stolojan, Liviu Dragnea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )