Libnet.ro
UNICEF

19:00

STRATEGIA lui Tudose. SURSE: De ce ar vrea premierul RESTRUCTURAREA GUVERNULUI! S-A AFLAT TOT!

B1 B1,
STRATEGIA lui Tudose. SURSE: De ce ar vrea premierul RESTRUCTURAREA GUVERNULUI! S-A AFLAT TOT!

Se anunta un inceput de an agitat pe plan politic. Potrivit unor surse, premierul Mihai Tudose si-ar dori o restructurare a guvernului, si nu doar o simpla remaniere. Asta pentru ca schjimbarea structurii. continuă pe B1

Strategia lui Tudose. SURSE: De ce ar vrea premierul restructurarea Guvernului

Se anunta un inceput de an agitat pe plan politic. Potrivit unor surse, premierul Mihai Tudose si-ar dori o restructurare a guvernului, si nu doar o simpla remaniere. Asta pentru ca schjimbarea structurii.

SURSE De ce vrea premierul Tudose restructurarea Guvernului

Premierul Tudose isi doreste restructurarea Guvernului, nu o simpla remaniere, deoarece schimbarea structurii Guvernului presupune un vot de incredere in Parlament iar aceasta miscare i-ar complica planurile liderului PSD de a-l da jos dupa modelul Grindeanu, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. In plus, cei vizati de restructurare ar fi in primul rand oamenii lui Dragnea. Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, citat de Digi 24, ca viitorul guvern restructurat ar putea include doar 16 ministere, fata de 24, cate sunt in prezent.

SURSE De ce vrea premierul Tudose restructructurarea Guvernului

Premierul Tudose isi doreste restructurarea Guvernului, nu o simpla remaniere, deoarece schimbarea structurii Guvernului presupune un vot de incredere in Parlament, iar aceasta miscare i-ar complica planurile liderului PSD de a-l da jos dupa modelul Grindeanu, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. In plus, cei vizati de restructurare ar fi in primul rand oamenii lui Dragnea. Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, citat de Digi 24, ca viitorul guvern restructurat ar putea include doar 16 ministere, fata de 24, cate sunt in prezent.

Restructurarea Guvernului. Surse: Ce ministere vor disparea

PSD pregateste o restructurare a Guvernului, surse din cadrul Executivului precizand ca ar fi vorba despre eliminarea a sapte ministere, informeaza Stiripesurse. ro. Social-democratii au convocat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )