Libnet.ro
UNICEF

10:45

STRATEGIA PARTIDELOR PENTRU PREZIDENTIALELE DIN TOAMNA Tandem presedinte - premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STRATEGIA PARTIDELOR PENTRU PREZIDENTIALELE DIN TOAMNA Tandem presedinte - premier

Partidele politice se afla in febra sondarii si desemnarii candidatilor pentru alegerile prezidentiale ce se vor desfasura in luna noiembrie. Desi presedintele PSD, Viorica Dancila a spus ca orice membru PSD care doreste sa candideze la prezidentiale va fi sondat, urmand ca, in 11 august, cu prilejul unui congres extraordinar, social-democratii sa decida cine va fi candidat, zilele trecute se pare ca premierul a adoptat o noua strategie. continuă pe Ziarul Bursa

Cum poti utiliza bicarbonatul de sodiu pentru plantele din apartament. Ce beneficii aduce

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient extrem de util in casele oamenilor. E folosit la curatenie, in diverse retete, dar poate fi extrem de util si pentru iubitorii de flori in ghivece. Bicarbonatul de sodiu poat fi folosit pentru plantele din apartament. Praful alb are o serie de proprietati asupra florilor pe care le tii .

OLGUTA VASILESCU DESPRE PROMULGAREA LEGII PENSIILOR: O veste foarte buna pentru pensionarii din tara noastra

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat astazi ca promulgarea Legii pensiilor reprezinta o veste foarte buna pentru pensionari, dar a criticat faptul ca noul act normativ a fost blocat timp de sase luni de zile prin demersurile de contestare initiate de Opozitie si de presedintele Klaus Iohannis.

ANALIZA Unul din 3 romani se simte nesigur in cartierul in care locuieste, iar traficul constituie o problema pentru doi din 5 romani Conditiile de locuire inadecvata nu inregistreaza imbunatatiri semnificative

Mai mult de o treime dintre romanii varstnici si dintre cei cu venituri mici se simt nesiguri in cartier, se arata intr-un raport de cercetare privind calitatea locuirii din Romania. Traficul este cea mai importanta problema privind mediul din vecinatatea locuintei, acesta constituind o problema pentru doi din 5 romani, mai arata documentul. Romania are un model de locuire caracterizat de schimbari reduse pe parcursul vietii. Rata mare a proprietatii asupra locuintei este insotita, insa, de o calitate slaba a locuirii: supraaglomerare, fond de locuinte deteriorat, o proportie semnificativa a populatiei supra-indatorate cu cheltuieli de locuire. Conditiile de locuire inadecvata stagneaza si nu inregistreaza o imbunatatire semnificativa, avand peste 40% din populatie care se confrunta cu cel putin o problema de locuire inadecvata.

Revolut, probleme pentru clientii din Romania: vi se trag banii de doua ori. Lucram contra-cronometru

Utilizatori din Romania ai serviciului Revolut se plang ca le-au fost dublate sumele la alimentarile de cont de pe carduri Visa, in acest week-end. Compania a reactionat imediat si sustine ca lucreaza pentru re.

Turismul romanesc se dezvolta prin finantari europene: sprijin pentru antreprenorii din regiunea Centru

Sectorul economic s-a dezvoltat, in ultimele trei decenii, cu ajutorul exemplelor de succes din vestul Europei. Unii manageri si antreprenori au fost autodidacti, nu toti au avut sansa de a face cursuri.

Italia: 45.000 de euro amenda pentru primarul din Milano

Primarul din Milano, Giuseppe Sala centru-stanga), a fost condamnat vineri la o pedeapsa de sase lu.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, din cadrul Tezaur, incepand de vineri. Dobanzi de 3,5-5%

Persoanele fizice pot investi, de vineri, 5 iulie, in patru noi emisiuni de titluri de stat din cadrul programului Tezaur. Scadentele sunt la 1, 2, 5 si 5 ani, potrivit prospectului. Cea cu maturitatea la 1 ani are o dobanda de 3,5%, cea la 2 ani de 4%, 3 ani - 4,5% si 5 ani 5%.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )