Libnet.ro
UNICEF

15:00

STRATFOR: De ce protestele actuale din Republica Moldova difera de cele precedente

Adevărul Adevărul,
STRATFOR: De ce protestele actuale din Republica Moldova difera de cele precedente

Republica Moldova s-a mai confruntat pana acum cu proteste sociale, insa de data aceasta ele ar putea destabiliza dramatic micutul stat, important din punct de vedere strategic pentru Rusia, scrie agentia americana Stratfor intr-o analiza despre manifestatiile de la Chisinau, care dureaza deja de cinci saptamani. continuă pe Adevărul

Protestele din Republica Moldova ar putea destabiliza dramatic tara - Stratfor

Protestele din Republica Moldova nu este un fenomen nou, insa de data aceasta ele ar putea destabiliza dramatic tara, importanta din punct de vedere strategic, scrie agentia americana Stratfor intr-un studiu despre protestele care au loc in Republica Moldova, transmite Agora.

Teroristii ISIS ar fi putut primi materiale radioactive din Republica Moldova

Autoritatile din Moldova, alaturi de agenti FBI, au descoperit cateva operatiuni de contrabanda cu materiale radioactive. La mijlocul anului 2014, Constantin Malic, un angajat din cadrul politiei din Republic Moldova, s-a oferit sa ia parte la una dintre cele mai periculoase misiuni din intreaga sa cariera. Acesta urma sa se infiltreze intr-un grup de contrabandisti, [] Teroristii ISIS ar fi putut primi materiale radioactive din Republica Moldova Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova. De la dulciurile care au cucerit pietele din regiune la covoare de lux

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova au fost infiintate inca in perioada sovietica si activeaza in special in industria alimentara si cea textila. Produsele moldovenesti au reusit sa cucereasca marile piete europene si sa fie apreciate de tot mai multi consumatori.

Predarea limbii ruse ramane obligatorie pentru gimnaziile din Republica Moldova

Limba rusa nu este eliminata din programul scolar al claselor gimnaziale. Ministerul Educatiei precizeaza ca in toate institutiile de invatamant cu predarea in limba romana din Republica Moldova, limba rusa este studiata ca disciplina obligatorie in cadrul ciclului gimnazial.

Agenti RUSI si cetateni din Republica MOLDOVA au incercat sa vanda material RADIOACTIV catre gruparea Stat Islamic

Agentii FBI au impiedicat in ultimii cinci ani patru tentative de furnizare de material radioactiv catre teroristii islamisti, vanzatorii fiind persoane aflate pe teritoriul Republicii Moldova.

Consultant american pentru Vlad Filat, alungat din Republica Moldova de Renato Usatii

Renato Usatii este acuzat ca ar fi hartuit un consultant in comunicare american care lucra pentru Vlad Filat. Molly McKew a declarat pentru portalul american BuzzFeed ca a fost nevoita sa paraseasca Republica Moldova pentru ca Usatii i-ar fi publicat datele personale pe site-ul lui, a urmarit-o in public si a sugerat ca este o criminala.

Stratfor: Rusia beneficiaza de pe urma instabilitatii din Republica Moldova

Protestele din Chisinau pot duce la o rasturnare in favoarea Rusiei a vectorului politic al Republicii Moldova, iar cresterea nivelului de violenta este cat se poate de ingrijoratoare pentru o tara in care instabilitatea politica este cronica, avertizeaza o analiza publicata de agentia americana Stratfor.

Europarlamentarul Monica Macovei sustine protestele din Republica Moldova

Europarlamentarul Monica Macovei felicita Platforma Civica Demnitate si Adevar care a organizat si mentine protestele din centrul Chisinaului. Foarte bine fac oamenii ca ies si sa nu se lase, fiindca politicienii atat asteapta: sa nu mai iasa oamenii in strada, este mesajul europarlamentarului.

in Republica Moldova a aparut un nou partid

Ministerul Justitiei din Republica Moldova a inregistrat, miercuri, o noua formatiune politica si anume partidul Dreapta.

Ce spune ambasadorul Germaniei in Republica Moldova despre protestele din Chisinau

Republica Moldova nu trebuie sa fie o tara saraca, a afirmat Ulrike Knotz, ambasador al Republicii Federale Germania in Republica Moldova. in mesajul public transmis cu ocazia implinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, diplomatul s-a referit la situatia actuala din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )