Libnet.ro
UNICEF

00:07

Streinu Cercel: Un vaccin experimental pentru coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat in aproximativ o luna

Hotnews Hotnews,
 Streinu Cercel: Un vaccin experimental pentru coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat in aproximativ o luna

Un vaccin experimental pentru coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat pe grupe de persoane, in termen de aproximativ o luna, a declarat vineri, la Antena 3, managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel. continuă pe Hotnews

Adrian Streinu-Cercel, anunt ingrijorator pentru romani. Va urma al doilea val in toamna

Medicii si asistentele din prima linie lupta impotriva temutului coronavirus, care a afectat zeci de tari, iar, din nefericire pentru noi toti, Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca vom traversa o perioada extrem de dificila. Anunt ingrijorator pentru romani Dr. Adrian Streinu-Cercel atentioneaza ca vom trece printr-o o perioada de foc, care se va intinde .

Un vaccin experimental impotriva coronavirus va fi adus in Romania. Anuntul facut de Streinu-Cercel

Directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, prof. Adrian Streinu-Cercel, sustine ca un vaccin experimental din Marea Britanie impotriva coronavirus va ajunge in Romania in perioada urmatoare.

De ce sa stam in casa? Streinu-Cercel: Un bolnav de coronavirus poate imbolnavi inca unul. in aglomeratii, virusul se transmite la 3-4 persoane

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, dr. Adrian Streinu Cercel, atrage atentia ca evitarea aglomeratiilor este extrem de importanta in plina pandemie de coronavirus, pentru a nu duce la o explozie a cazurilor.

Adrian Streinu-Cercel confirma ca Romania va testa vaccinul anti-coronavirus. Vestea asteptata de multi

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel sustine ca un vaccin experimental din Marea Britanie impotriva noului coronavirus va ajunge in Romania chiar in perioada urmatoare. Adrian Streinu-Cercel confirma ca Romania va testa vaccinul anti-coronavirus Vineri, dupa-amiaza, acesta a spus la Antena 3. Se testeaza un vaccin si in Statele Unite. Si in Marea Britanie se testeaza. Noi, de .

Directorul Institutului Matei Bals: Romania va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie. in cat timp vor incepe testele pe voluntari

Profesorul universitar Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a declarat ca in termen de aproximativ o luna un vaccin experimental impotriva noului coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat pe grupe de persoane.

Adrian Streinu-Cercel: intr-o luna, Romania va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat vineri, intr-o interventie televizata ca peste aproximativ o luna un vaccin experimental facut in Marea.

Profesorul Streinu-Cercel: Romania va trece la testarea in masa pentru depistarea coronavirus

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca, in curand, Romania va trece la testarea in masa pentru a putea fi depistate la timp persoanele infectate cu COVID-19.

Cand va fi varful pandemiei in Romania. Prof. Adrian Streinu Cercel, despre cati romanivor fi infectati cu coronavirus

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit, la Antena 3, despre evolutia pandemiei de coronavirus in Romania. Varful imbolnavirilor se va inregistra dupa Paste.

CORONAVIRUS |Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel: Primul varf al crizei provocate de COVID-19 va fi dupa Paste (VIDEO)

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a afirmat ca urmeaza o perioada grea pentru Romania, in contextul epidemiei de coronavirus. Noi am avut o intrare masiva intre.

Prof. Streinu Cercel, la Antena 3: Nu voi mai vorbi public despre coronavirus! Parchetul General sa-si ceara scuze!

Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals a declarat, pentru Antena 3, ca nu va mai vorbi public in urmatoarea luna, dupa ce Parchetul General a anuntat in plina criza de coronavirus, ca a deschis un dosar penal cu privire la faptul ca s-ar fi scurs informatii dintr-o discutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )