Libnet.ro
UNICEF

17:00

Stresul bate sexul. De ce generatia Y face mai putin sex

Adevărul Adevărul,
Stresul bate sexul. De ce generatia Y face mai putin sex

Tinerii nu mai au chef de sex din cauza stresului, care le scade drastic libido-ul. Asta este concluzia la care au ajuns mai multe studii realizate pe generatia milenarilor, conform The Guardian. Sincer, dupa 12 ore la munca si inca trei petrecute in trafic zilnic, nu imi mai sta gandul la sex. E prea mult stres pe umerii nostri, explica Marian Ratiu, un tanar bucurestean de 23 de ani. continuă pe Adevărul

Stresul bate sexul. De ce face generatia Y face mai putin sex

Tinerii nu mai au chef de sex din cauza stresului, care le scade drastic libido-ul. Asta este concluzia la care au ajuns mai multe studii realizate pe generatia milenarilor, conform The Guardian. Sincer, dupa 12 ore la munca si inca trei petrecute in trafic zilnic, nu imi mai sta gandul la sex. E prea mult stres pe umerii nostri, explica Marian Ratiu, un tanar bucurestean de 23 de ani.

Harta cetatilor si fortificatiilor din Banat. 23 de obiective mai mult sau mai putin cunoscute asteapta sa fie vizitate

Harta realizata de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Timis cuprinde 23 de obiective, unele celebre, altele mai putin sau deloc cunoscute.

SONDAJ Mai putin de jumatate dintre romani au citit o carte in ultimele 12 luni

In ultimele 12 luni, 44,3 la suta din romani sustin ca au citit o carte in timp ce 51,1% au declarat ca au mers la mall. 77,4% dintre romani se considera persoane religioase si 15,2% participa la serviciul religios cel putin o data pe saptamana. in ceea ce priveste vizita Papei Francis de la sfarsitul lunii mai, 61% dintre romani considera ca este foarte importanta, conform Barometrului Actualitatii Romanesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )