Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strigatul disperat al medicilor de familie: Suntem din ce in ce mai putini. Gestul care-i transforma in pacienti COVID

Adevărul Adevărul,
Strigatul disperat al medicilor de familie: Suntem din ce in ce mai putini. Gestul care-i transforma in pacienti COVID

Numarul medicilor de familie afectati de SARS-CoV-2 este in continua crestere, iar foarte multi se contamineaza in relatia directa cu pacientii care le ascund ca au anumite simptome din teama de a nu fi internati in spital. continuă pe Adevărul

Firicel din Las Fierbinti e disperat. Strigatul de ajutor adresat judecatorilor din Romania

Istoria se repeta. Dupa ce in 2010 un grup de artisti a lansat un blog colectiv, intitulat Drepturile. ro, prin intermediul caruia muzicienii si actorii isi pot exprima nemultumirile privind colectarea si distributia drepturilor de autor si conexe, astazi, actorul Cuzin Toma atrage din nou atentia asupra problemei, semn ca situatia a ramas neschimbata. Firicel din .

CORONAVIRUS |OMS: Craciunul fara intreaga familie este cea mai buna optiune in vremurile Covid

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat, luni, ca un Craciun in cerc restrans, fara o reuniune mare de familie, este, fara indoiala, cea mai buna optiune in aceasta perioada de.

INTERVIU Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania: Vaccinarea va fi gratuita. Armata si structuri din MAI vor fi implicate in distribuirea si transportul vaccinului Cand ar putea incepe vaccinarea populatiei

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca scenariul cel mai optimist este ca primele doze de vaccin sa ajunga in Romania la sfarsitul lunii decembrie, iar in cel mai pesimist scenariu, in primul trimestru din 2021. Populatia se va putea vaccina dupa aproximativ 2-3 luni de la debutul campaniei de vaccinare in tara noastra, iar vaccinarea va fi gratuita si voluntara. in distribuirea si transportul vaccinului vor fi implicate Armata si structuri din Ministerul de Interne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )