Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strigatul unui tanar informatician, masterand la Inteligenta Artificiala: Ne vedem la cate o bere in cinci-zece ani prin Londra, Munchen sau Barcelona?

Adevărul Adevărul,
Strigatul unui tanar informatician, masterand la Inteligenta Artificiala: Ne vedem la cate o bere in cinci-zece ani prin Londra, Munchen sau Barcelona?

Radu Stochitoiu, un tanar din municipiul Targu Jiu, care studiaza in prezent masteratul in Inteligenta Artificiala la Politehnica Bucuresti, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face o analiza a clasei politice actuale si un apel la implicare din partea fiecaruia. continuă pe Adevărul

Strigatul unui tanar informatician, masterand la Inteligenta Artificiala: Cat mai rezista Romania pana la colaps? Suntem luati drept prosti

Radu Stochitoiu, un tanar din municipiul Targu Jiu, care studiaza in prezent masteratul in Inteligenta Artificiala la Politehnica Bucuresti, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face o analiza a clasei politice actuale si un apel la implicare din partea fiecaruia.

O clujeana, implicata in proiecte de inteligenta artificiala si roboti finantate de Aviata SUA

Fortele Aeriene ale SUA vor investi 15 milioane de dolari pe an in proiecte de inteligenta artificiala si roboti dezvoltate de universitatea MIT, printr-un nou accelerator de cercetare demarat luni, in care este implicata si o cercetatoare originara din Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )