Libnet.ro
UNICEF

11:15

STS: Cetatenii care fac parte din etapa 3 de vaccinare vor putea sa se inscrie la vaccin fara semnatura electronica

B1 B1,
STS: Cetatenii care fac parte din etapa 3 de vaccinare vor putea sa se inscrie la vaccin fara semnatura electronica

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis capersoanele din etapa 3 de vaccinarepopulatia generala) vor putea sa se inscrie fara safie conditionate de detinerea unei. continuă pe B1

Vaccinarea anti-COVID incepe pe 31 decembrie la Sibiu. Raluca Turcan: ii indemn pe cei care fac parte din categoria lucratorilor din domeniul sanitar si social sa se vaccineze

La data de 31 incepe vaccinarea impotriva noulu coronavirus la Sibiu, cu Spitalul Judetean, urmand Spitalul de Pediatrie, dupa cum a anuntat Raluca Turcan, ministrul Muncii si presedintele organizatiei.

Populatia va putea sa se inscrie pentru vaccinare fara semnatura electronica

Cetatenii care fac parte din etapa 3 populatia generala) de vaccinare vor putea sa se inscrie in pl.

Horoscop 2021. Zodiile care fac multi bani in acest an

Horoscop 2021 pentru fiecare zodie. Afla si tu care sunt zodiile care fac cei mai multi bani in acest nou an, dar si ce sfaturi au astrele pentru nativii Zodiacului. Horoscop 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Pentru Berbeci noul an va fi mai putin bun decat decat 2020, iar bugetul lor va fi .

Boala care devine netratabila din cauza covid-19. Romani, atentie mare. E periculoasa

Anunt ingrijorator din partea reprezentatilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Conform specialistilor, o boala devine netratabila din cauza covid-19. Din pacate, este o afectiune periculoasa si cu care se confrunta multe persoane. Ce boala nu va mai putea fi tratata din cauza coronavirusului Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au facut un anunt care pune pe jar .

Dr. Radu Tincu: Cel mai probabil in urmatoarele zile se va realiza o mare parte din imunizarea personalului medical din toate spitalele din Romania (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, s-a aratat increzator si optimist cu privire la succesul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Cred si sunt optimist ca vom reusi sa finalizam.

Restaurantele brasovene ofera un discount de 10% clientilor care fac dovada vaccinarii anti-covid

Asociatia Comerciantilor din Centrul Istoric al Brasovului impreuna cu Asociatia Smart City Brasov ofera prin intermediul locatiilor din centrul orasului un discount de 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin anti-covid, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

in ce partid a fost Teo Trandafir si alte 4 vedete de la noi care au gustat din politica

Celebra prezentatoare tv, Teo Trandafir, a facut parte de-a lungul timpului si din lumea politica, detinand la un moment dat chiar functia de deputat. Iata din ce partid a fost Teo. in ce partid a fost vedeta Teo Trandafir Teodora Virginia Trandafir, pe numele de fata Uta, s-a nascut pe data de 2 iunie1968, la .

Andreea Marin, dezvaluiri despre relatia cu viitoarea soacra. Care este atmosfera din casa Zanei de Sarbatori

Ca in fiecare an, de Sarbatori, Andreea Marin se inconjoara de oameni dragi. Chiar daca spune ca a ramas cea mai varstnicadin familie, din cauza faptului ca parintiiau plecat demult intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )