Libnet.ro
UNICEF

22:15

STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Playtech Playtech,
STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au implementata tehnologia blockchain, anunta STS. Sistemele dezvoltate de Serviciul de. continuă pe Playtech

Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. in aceasta zi, romanii sarbatoresc Marea Unire. in spirit de unitate si de patriotism, le putem trimite cu aceasta ocazie, mesaje de 1 Decembrie, romanilor din toata lumea. 33 de mesaje de 1 Decembrie pentru romanii de pretutindeni Iata 33 de idei frumoase, de .

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

STS da asigurari asupra integritatii sistemelor informatice pentru alegerile parlamentare

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare, dezvoltate de .

Curs de schimb BNR pentru marti, 1 decembrie 2020. BNR restabileste echilibrul intre leu si euro

Astazi Banca Nationala a Romaniei va emite un nou curs de schimb pentru valutele importante. Daca la ultima afisare BNR a intervenit in piata, ramane sa vedem ce se va intampla astazi, dupa ora 13:00. Interventiile BNR in piata menite sa stabilizeze deprecierea Criza financiara componentele pietei financiare cu efecte negative asupra economiei reale. Romania .

Au fraudat romanii alegerile din SUA?

Ne vin din Statele Unite informatii halucinante. Legate de operatiunea DOMINIM, prin care, conform acuzatiilor aduse, ar fi fost furate milioane de voturi in favoarea lui Joe Biden. Sunt informatii furnizate de un fost procuror si de un ex-ofiter de politie, in prezent expert in fraude bancare. Daca dezvaluirile explozive sunt reale, atunci rezulta ca nu mai putin de 50. 000 de hackeri romani au participat la aceasta operatiune de anvergura practic mondiala. Ei sunt rezultatul cooperarii intre statul subteran din Statele Unite si statul subteran din Romania. Iar o structura speciaizata din Ministerul roman de Interne, in parteneriat cu o structura specializata din Statele Unite, a pus la punct intreaga operatiune. in baza unui experiment, practic a unei repetitii facute la ultimele alegeri din tara noastra.

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )