Libnet.ro
UNICEF

06:15

STS sparge 200 milioane euro pe masini si electronice de lux! in plin scandal legat de crima de la Caracal, cheltuieli scandaloase ale institutiei ies la iveala

Antena3 Antena3,
STS sparge 200 milioane euro pe masini si electronice de lux! in plin scandal legat de crima de la Caracal, cheltuieli scandaloase ale institutiei ies la iveala

STS sparge 200 milioane euro pe masini si electronice de lux! in plin scandal legat de incapacitatea serviciului de telecomunicatii de a o localiza pe Alexandra pentru a-i salva viata, ies la iveala cheltuielile sc. continuă pe Antena3

LA 31 IULIE: Rezervele valutare ale BNR au ajuns la 35.473 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau, in 31 iulie 2019, la nivelul de 35. 473 milioane euro, fata de 32. 569 milioane euro la 30 iunie 2019, potrivit datelor BNR.

PE FONDUL CONSTITUIRII UNUI PROVIZION EXCEPTIONAL LEGAT DE ACTIVITATEA BCR BPL BCR - pierderi nete de 4,4 milioane euro, in primul semestru

in perioada ianuarie-iunie 2018, banca a avut un profit net de 149,7 milioane euro BCR a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane lei 4,4 milioane euro), in primul semestru al anului curent, ca urmare a constituirii unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a costurilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business, anunta un comunicat al bancii.

IN 2018: Complexul Comercial Doraly, vanzari de peste 830 milioane euro

Dupa mai mult de un an de cand gama de produse comercializate in Doraly este disponibila si online, cifra de afaceri cumulata a comerciantilor din complex a ajuns la 837 milioane de euro, in crestere cu 7,3% fata de 2017, se arata intr-un comunicat al companiei.

Oradea va pierde finantari europene de 40 milioane euro. Motivul pentru care Gvernul a blocat proiectele orasului

Oradea va pierde finantari europene de 40 milioane de euro pentru sase proiecte, ca urmare a deciziei Autoritatii de Management din Ministerul Dezvoltarii de a limita la 100% gradul de contractare a proiectelor finantate prin Programul Operational Regional.

Afacerile Workspace Studio ajung la 3,5 milioane euro in primele 6 luni

Workspace Studio, companie specializata in solutii de amenajari si mobilier de birou orientat catre design ergonomic, a incheiat prima jumatate din 2019 cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicar remis Redactiei noastre.

AJUTOR DE STAT Comisia Europeana aproba 27,4 milioane euro pentru platforma multimodala din portul Galati

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu reglementarile UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a acorda un ajutor de investitii in valoare de 27,4 milioane de euro Portului Galati, cel mai mare port fluvial al tarii, se arata intr-un comunicat al executivului comunitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )