Libnet.ro
UNICEF

05:46

Un student la Medicina din Buzau a fost gasit mort in Complexul Regie din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Un student la Medicina din Buzau a fost gasit mort in Complexul Regie din Bucuresti

Un student la Medicina din comuna Tisau, judetul Buzau, a murit in caminul sau din Complexul Regie din Bucuresti. Trupul baiatului de 22 de ani a fost descoperit de sora tanarului in noaptea de marti spre miercuri. continuă pe Adevărul

Student gasit mort in camera de camin, in Complexul Grozavesti din Capitala, politistii iau in calcul sinuciderea

Un student de 22 de ani a fost gasit mort, in camera sa din caminul B1 aflat in Complexul Grozavesti din Capitala, anchetatorii luand in calcul varianta sinuciderii, au declarat, marti, pentru News. ro, surse din politie.

Un cadavru prezentand urme de violenta a fost gasit in sediul Consulatului Rusiei de la New York

Un barbat cu urme de lovituri in zona capului a fost gasit mort in incinta Consulatului Rusiei din zona Manhattan, in orasul New York.

Scandalul Lasa ca te f..e seful!. Ofiterul care le-a cerut agentilor sa-i aduca actele la birou sau la seful Politiei Rutiere a fost gasit nevinovat

Ofiterul de la control intern din cadrul IPJ Sibiu, filmat in timp ce-si abandona actele dupa ce fusese tras pe dreapta de politistii rutieri, a fost gasit nevinovat de cei din IPJ Sibiu care au cercetat incidentul.

O femeie din Buzau s-a sinucis dupa aflarea vestii ca avea leucemie (VIDEO)

O femeie din Buzau de 62 de ani s-a stins din viata marti dimineata, dupa ce s-a aruncat de la fereastra. Femeia suferea de leucemie si fiindca nu a putut suporta vestea, a decis sa-si puna capat zi.

Blestemul aurului din anii 1950. Soarta ciudata a tanarului gasit mort in celula, dupa ce a furat cateva miligrame de aur

O ancheta pastrata din anii 1950, la Arhivele Judetului Hunedoara, spune povestea stranie a unui tanar miner, a carei moarte a starnit controverse. Barbatul a platit cu viata pentru mai putin de un gram de aur de furtul caruia a fost acuzat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )