Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un student roman in Franta, gasit mort in camera sa de camin

Adevărul Adevărul,
Un student roman in Franta, gasit mort in camera sa de camin

Un student de origine romana a fost gasit mort, miercuri, in camera sa de camin din Paris, scrie Le Parisien. Politia suspecteaza ca a decedat in urma unei lovituri de ciocan la nivelul capului. continuă pe Adevărul

Un student roman la Paris a fost gasit cu capul zdrobit in camera de camin

Un roman in varsta de 23 de ani, student la Paris, a fost gasit mort in camera sa de camin, informeaza Le Figaro. Langa trupul sau neinsufletit era un ciocan, foarte probabil arma crimei. O cunostinta.

Student roman ucis cu bestialitate intr-o camera de camin din Paris

Un student roman de 23 de ani a fost ucis cu bestialitate la Paris. Trupul tanarului a fost gasit intr-o camera de camin dine arondismentul 13 al Capitalei franceze. Baiatul avea capul spart cu un.

Alerta! Un copil, GASIT MORT langa scoala. Cercetarile sunt in desfasurare

Un copil in varsta de 15 ani a fost gasit mort in apropierea unei scoli, in localitatea Cioburciu, din raionul Stefan Voda, din Republica Moldova. Nenorocirea a avut loc miercuri, in jurul orei.

Descoperire socanta. Un copil de 15 ani a fost gasit mort langa scoala

Un copil de 15 ani a fost gasit mort azi, in jurul orei 12. 10, in apropiere de scoala din localitatea Cioburciu, din raionul Stefan Voda, din Republica Moldova. Tanarul suferea de probleme cardiace si.

Tragedie in Capitala. Un cunoscut om de afaceri a fost gasit mort in locuinta

Tragedie in Bucuresti. Un cunoscut om de afaceri a fost descoperit, mort, in locuinta personala, iar politistii au deschis un dosar de moarte suspecta. Este vorba despre un cetatean olandez in varsta de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3225 seconds )