Libnet.ro
UNICEF

11:00

Studenta din Arges care a primit la Festivalul de Film din Istanbul premiul pentru cel mai bun documentar. Povestea cu care a imporesionat tanara juriul

Adevărul Adevărul,
Studenta din Arges care a primit la Festivalul de Film din Istanbul premiul pentru cel mai bun documentar. Povestea cu care a imporesionat tanara juriul

Ioana Grigore, o tanara din Pitesti,a impresionat juriul de la Istanbul International Short Film Festival cu un scurtmetraj despre un subiect extrem de delicat bombardamentele NATO din 1999 asupra Belgradului. Studenta la UNATC s-a intors acasa cu unul dintre cele mai ravnite premii. continuă pe Adevărul

Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges, necunoscuta. Raportul Corpului de Control al premierului cere verificarea vaccinurilor

Corpul de Control al Premierului nu a reusit sa desluseasca cauzele imbolnavirilor bebelusilor din Arges, in urma testelor pe care le-au efectuat. Dar se pare ca oficialii au cerut PiCCJ.

Criza bebelusilor din Arges: Corpul de control al premierului a descoperit numeroase nereguli la Spitalul de Copii din Arges - proceduri nerespectate, neglijenta si inregistrari neconforme cu adevarul (VIDEO)

Corpul de control al premierului a publicat un raport cu neregulile depistate in cazul gestionarii crizei bebelusilor bolnavi, dupa o investigatie la Spitalul de copii din Arges, informeaza B1 TV. Proceduri.

Nu exista o legatura intre imbolnavirea copiilor din Arges cu E-coli si vaccinari

ACTUALIZARE 10:12 Guvern: Corpul de control nu a identificat cauza imbolnavirilor la copii din Arges Corpul de control al prim-ministrului nu a identificat cauza imbolnavirilor copiilor transferati de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti la Spitalul ''Marie Curie '', in cadrul actiunii de documentare efectuate fiind insa descoperite neconformitati in sistemul de sanatate, mentioneaza Guvernul.

Alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din Arges si Bacau nu aveau E-coli

Probele prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) au aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, ieri, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Acuzatii dure lansate de Viktor Orban: in Europa Centrala, exista o putere din umbra care este legata de George Soros

Premierul Viktor Orban a reactionat dur la afirmatiile lansate de Hilary Clinton potrivit carora Ungaria si Polonia sunt tari care au decis ca democratia este prea complicata si ca din acest motiv.

Politia franceza a retinut un barbat recent venit din Siria care se baricadase in casa (VIDEO)

Alerta terorista la Paris. Un barbat venit recent din Siria s-a baricadat intr-un apartament de pe Bulevardul Henri al IV-lea, in apropiere de locul unde aveau loc proteste ale sindicalistilor.

4 obiceiuri din bucatarie care te costa o avere

Chiar daca incerci sa economisesti bani si cumperi alimentele cand sunt la reducere, s-ar putea sa nu ai succes si sa nu-ti ramana deloc un surplus la finalul lunii. Daca te intrebi de ce, afla care sunt obiceiurile din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )