Libnet.ro
UNICEF

14:15

Studentii din Alba Iulia au inventat robotul care face curatenie si gateste VIDEO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studentii din Alba Iulia au inventat robotul care face curatenie si gateste VIDEO

Un robot utilitar care face curatenie, lucreaza in gradina si gateste a fost inventat de studentii de la Facultatea de Stiinte Exacte si Ingineresti din cadrul Universitatii din Alba iulia, acesta fiind prezentat in aceste zile la Salonul International. continuă pe Wall-Street Ro

Proiecte IT propuse de elevi si studenti in competitie la primul hackathon de la Alba Iulia

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia gazduieste in perioada 8-9 aprilie 2017etapa de Hackathon a programului national Innovation Labs 2017. Evenimentul este parte a proiectului pilot de oras inteligent demarat de Orange si care marcheaza debutul colaborarii Tech Lounge cu municipalitatea in cadrul proiectului Alba Iulia Smart City 2018.

O noua modalitate de promovare a monumentelor din Cetatea Alba Iulia: informatii prin cod QR

Povestea locurilor unice din Alba Iulia va fi spusa turistilor intr-un mod inedit, prin folosirea codurilor QR. Descopera patrimoniul cultural din Alba Iulia prin QR code! este un proiect in valoare de 60. 000 de lei din care 50. 000 de lei finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Drumul spre zona turistica Sureanu va fi declasificat. CJ Alba nu s-a inteles cu Romsilva pentru a putea sa il asfalteze

Consiliul Judetean Alba studiaza posibilitatea decalsificarii drumului care face legatura cu zona turistica din Muntii Sureanu in scopul cedarii catre Romsilva. Reprezentantii institutiei sustin ca nu s-a putut ajunge la o intelegere cu regia de stat astfel incat sa se poata moderniza drumul in lungime de aproximativ 20 de km.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )