Libnet.ro
UNICEF

20:30

Studentii din strainatate cer sanctionarea celor care ar fi vinovati pentru problemele de la votare

Antena3 Antena3,
Studentii din strainatate cer sanctionarea celor care ar fi vinovati pentru problemele de la votare

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) face apel la autoritati sa evalueze obiectiv si in regim de urgenta modul in care s-a desfasurat primul tur al alegerilor prezidentiale in afara granitelor,. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2014: Studentii din strainatate cer sanctiuni pentru blocarea votului in diaspora

Liga Studentilor Romani din StrainatateLSRS)face apel la autoritati sa evalueze obiectiv si in regim de urgenta modul in care s-a desfasurat primul tur al alegerilor prezidentiale in afara granitelor si cresterea numarului de sectii de votare pentru turul II, din 16 noiembrie. Acestia cer sanctionarea vinovatilor, dupa ce mii de romani au reclamat ca nu au putut vota la turul I de la alegerile prezidentiale 2014.

Zeci de persoane protesteaza la MAE fata de votarea din strainatate si cer demisia lui Corlatean

ACTUALIZARE 21:38 MAE: Nu avem responsabilitati legat de derularea operatiunilor in interiorul sectiilor de vot MAE precizeaza ca nu are responsabilitati in ceea ce priveste derularea operatiunilor de votare in interiorul sectiilor din strainatate, aceste atributii revenind birourilor electorale, ministerul explicand, totodata, ca procedurile suplimentare fac ca votul din afara tarii sa dureze mai mult.

Liga Studentilor Romani din Strainatate: Este inadmisibil ca romanii sa nu-si poata exercita dreptul la vot

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) si Fundatia CAESAR critica felul in care au fost organizate alegerile in strainatate si cer ca cei responsabili sa fie trasi la raspundere, conform unui comunicat remis presei.

Monica Macovei si Catalin Predoiu cer demisia Guvernului Ponta pentru proasta organizare a alegerilor, Klaus Iohannis le multumeste celor care au iesit la vot in ciuda organizarii defectuoase

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, si Catalin Predoiu PDL) au cerut, duminica, demisia Guvernului Ponta pentru proasta organizare a alegerilor. In schimb, candidatul Aliantei Crestin-Liberale PNL-PDL, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care le multumeste celor care au iesit la vor in ciuda organizarii defectuoase a procesului de votare.

BEC: Studentii din Regie pot vota la orice sectie din Bucuresti. Votul, posibil daca tinerii nu au domiciliul in Capitala

Studentii din Complexul Regie-Grozavesti pot sa voteze la orice sectie de votare din Capitala a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. Reprezentantul BEC precizeaza ca votul este posibil daca.

Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. / Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate: Prelungirea programului nu e de competenta noastra

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. Intre timp, Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate a anuntat ca Prelungirea programului de votare nu este de competenta Biroului Electoral Nr. 48 pentru Sectiile de Votare din Strainatate.

MAE cere romanilor din strainatate sa respecte deciziile autoritatii electorale

Ministerul Afacerilor Externe solicita romanilor din strainatate sa dea dovada de intelegere si sa respecte deciziile autoritatii electorale care a hotarat ca votul se incheie in strainatate la ora.

Cum a jonglat Guvernul cu sectiile de votare din strainatate

Adevarul va prezinta modul in care Guvernul a modificat numarul si amplasarea sectiilor de votare din strainatate, in contextul in care votarea din diaspora a starnit un urias scandal intern si international.

Ponta: Numarul cabinelor de vot la sectiile din strainatate ar putea fi suplimentat la turul II

Numarul cabinelor de vot la sectiile din strainatate ar putea fi suplimentat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar declaratia pe propria raspundere pentru persoanele care voteaza in alte.

Guvernul Ponta s-a p....t pe el de vot. Pe cel al romanilor din strainatate

Nici nu mai conteaza in acest moment ce procente au obtinut in turul intai principalii candidati la alegerile prezidentiale, atata vreme cat autoritatile nu s-au ingrijit ca toti romanii sa-si poata exercita dreptul la vot. Ce s-a intamplat duminica la sectiile de votare din strainatate reprezinta o lectie din care trebuie sa invatam ceva fundamental.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )