Libnet.ro
UNICEF

23:30

Studentii ies in strada. Miercuri, proteste in mai multe centre universitare din tara

Antena3 Antena3,
Studentii ies in strada. Miercuri, proteste in mai multe centre universitare din tara

Studentii din Capitala si din centrele universitare din tara vor protesta miercuri, anunta Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, conform Mediafax. Acestia cer alocarea a 6% din. continuă pe Antena3

Studentii ies in strada, miercuri, in Bucuresti si in centrele universitare din tara

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) anunta pentru miercuri proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara, prin care se va cere Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie.

ANOSR: Studentii vor iesi, miercuri, in strada.

Studentii vor iesi in strada, miercuri, pentru a solicita Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru Educatie. Membrii Aliantei Nationale a Oranizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) anunta actiuni de protest in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Galati, Baia Mare, Sibiu, Suceava, Oradea si Alba Iulia, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei Romania libera. Citeste si: Chitoiu nu promite 6% din PIB la Educatie. Studentii AMENINTA cu proteste Studentii s-au .

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare de ceata densa pentru mai multe judete.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) emis duminica mai multe avertizari de cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru cateva judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) emis duminica mai multe avertizari de cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru cateva judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti.

Luptatorul de Slatina si adversarul de FIER. Dupa mai multe reprize de box IATA cine ramane in picioare

Un tanar din Slatina, baut bine, s-a luat la bataie cu un semn de circulatie. Nu stim cine a avut cel mai mult de suferit, dar cand a plecat, dupa mai multe reprize de box, semnul inca statea in picioare.

Explozii la o conducta de titei din Bacau. Mai multe case au fost afectate

Mai multe explozii s-au produs, vineri, la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, reprezentantii ISU spunand ca deflagratiile au avut loc in trei sate, in timpul unor lucrari la conducta, si au fost afectate 11 case, fara a fi inregistrate victime.

Mai multe case afectate in Bacau, in urma unei explozii la o conducta de titei

Mai multe explozii s-au produs, vineri, in timp ce se efectuau lucrari la o conducta de tilei din comuna bacauana Urechesti. Deflagratiile au avut loc in trei sate - Urechesti - Slobozia,Cornitel si.

Protestele din Educatie continua - studentii ies miercuri in strada

Studentii din 11 centre universitare din toata tara vor iesi miercuri in strada pentru a protesta fata de neajunsurile din sistemul de invatamant superior. Efortul lor vine in urma protestelor facute de mii de profesori saptamana trecuta, care au iesit in strada. Atat studentii cat si dascalii cer in primul rand, acordarea a 6% din PIB Educatiei.

Cum facem sa avem mai multe femei in management?

S-au schimbat multe lucruri de-a lungul timpului in materie de integrare a femeilor in mediul de business si in societate. Oare?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )