Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce studii are, de fapt, Mihai Petre. Putini se asteptau la asta de la juratul Romanii au Talent

Playtech Playtech,
Ce studii are, de fapt, Mihai Petre. Putini se asteptau la asta de la juratul Romanii au Talent

Mihai Petre este unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti dansatori din tara, remarcandu-se si peste hotare cu performantele sale. De asemenea, este in juriu la emisiunea Romanii au talent, de la Pro TV, insa putini stiu ce studii are acesta. Ce studii are, de fapt, Mihai Petre Mihai Petre si sotia lui, Elwira, . continuă pe Playtech

Multi o critica si pe multi ii critica, dar ce studii are Dana Budeanu. Foarte putini stiau asta

Scarpinati orice cinic si veti gasi un idealist dezamagit. Cuvintele ii apartin lui George Carlin, comedianul care a facut ceva senzatie la viata lui, prin remarcile acide si neplacut de adevarate pe care le-a imbracat frumos in umor si le-a dat drumul in lume. Cui nu-i place sarcasmul Danei Budeanu Cam asa sta treaba si .

Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad, protagonistul emisiunii Imperiul Leilor

De origine libaneza, Mohammad Murad a ajuns sa conduca un adevarat imperiu hotelier, cu peste 15 locatii turistice. Investitorul de la Imperiul Leilor, emisiune difuzata de PRO TV incepand cu 12 februarie, a ajuns sa investeasca in tursim dintr-o ambitie. Ce studii are la baza protagonistul emisiunii Imperiul Leilor Mohammad Murad O situatie de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )