Libnet.ro
UNICEF

07:16

STUDIU: 25% dintre companii iau in calcul importul de angajati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: 25% dintre companii iau in calcul importul de angajati

Un sfert dintre companiile care au participat la studiul PayWell 2019, realizat de PwC Romania, iau in calcul importul de forta de munca pentru a-si acoperi deficitul de angajati, cererea fiind, in special, pentru muncitori necalificati sau sezonieri. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU PWC: Un sfert dintre companii iau in calcul importul de angajati

Un sfert dintre companiile care au participat la studiul PayWell 2019, realizat de PwC Romania, iau in calcul importul de forta de munca pentru a-si acoperi deficitul de angajati, cererea fiind, in special, pentru muncitori necalificati sau sezonieri.

STUDIU Un sfert dintre companii vor sa importe angajati pentru a-si acoperi deficitul de forta de munca

Un sfert dintre companiile din Romania iau in calcul importul de forta de munca pentru a-si acoperi deficitul de angajati, cererea fiind, in special, pentru muncitori necalificati sau sezonieri, arata studiul PayWell 2019 realizat de PwC Romania.

Studiu: Firme din Romania cauta muncitori necalificati din strainatate

Un sfert dintre firmele din Romania care au participat la un studiu realizat de o companie de consultanta iau in calcul importul de forta de munca pentru a-si acoperi deficitul de angajati, cererea fiind, in special, pentru muncitori necalificati sau sezonieri, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )