Libnet.ro
UNICEF

19:15

STUDIU: 70% din angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: 70% din angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului

Sapte din zece angajati romani 70%) vor sa continue sa lucreze de acasa cateva zile pe saptamana, dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata un studiu Colliers International, publicat luni. continuă pe Ziarul Bursa

Cei mai multi angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de restrictie - studiu

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, potrivit unui studiu realizat de Colliers International.

COLLIERS: Circa 70% dintre angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor impotriva Covid-19

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata datele Colliers International remise, astazi, Redactiei noastre.

Cei mai multi romani vor sa munceasca de acasa si dupa ridicarea restrictiilor. Ce masuri de siguranta trebuie luate in birouri

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata datele Colliers International.

Studiu: Unul din cinci bolnavi de coronavirus nu prezinta simptome

Un studiu realizat in principalele focare din Germania arata ca una din cinci persoane infectate cu noul coronavirus nu prezinta niciun simptom, relateaza AFP, preluat de Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )